Мсм шта рећи...

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Неке ствари ми просто нису јасне.. Нпр, одрадиш неку акцију са девојком, и све фино, свима лепо, и као чућете се, она каже ''јави се некад'', ти се само насмејеш ни не одговориш уопште (ниси обећао ништа јелте), и она те сретне после неког времена и пита ''што ми се ниси јавио никад после онога?'' .. Мсм које је то питање? Одговор се сам намеће.. Мсм јел вам баш толико хитно да чујете то ''зато што ме боли ку*ац'' (у искреној варијанти) или ''па имао сам неке обавезе'' (код оних који лажу) ? И да ли уопште такве жене и мушкарце који дођу са тим питањем можемо сматрати паметним? Реално ко паметан ће да пита то, па јасно је..

Неке ствари ми просто нису јасне.. Нпр, одрадиш неку акцију са девојком, и све фино, свима лепо, и као чућете се, она каже ''јави се некад'', ти се само насмејеш ни не одговориш уопште (ниси обећао ништа јелте), и она те сретне после неког времена и пита ''што ми се ниси јавио никад после онога?'' .. Мсм које је то питање? Одговор се сам намеће.. Мсм јел вам баш толико хитно да чујете то ''зато што ме боли ку*ац'' (у искреној варијанти) или ''па имао сам неке обавезе'' (код оних који лажу) ? И да ли уопште такве жене и мушкарце који дођу са тим питањем можемо сматрати паметним? Реално ко паметан ће да пита то, па јасно је..

meni se to desilo više puta, samo što su kod mene išle okolo i pričale kako sam ovakav i onakav, a nijednog momenta se nisu zapitale 'a zašto li me nije zvao, gde li sam ispala'.

msm pošto ja sam retko kad u fazonu da ribu zveknem samo jednom, ono, ako sam je zvekno jednom što da ne još koji put :lol:

osim ako ona baš nešto ispadne.

A šta ako je kontra situacija, ti ponudiš curi kafu, znate se...npr iz auto škole i ona nikako da "nađe" vremena za tebe. Čisto onako drugarski.
Posle nekog vremena kupiš kola makar neku kršinu i sad ona tebe trza radi te kafe...

Jel imao ko sličnu situaciju?

Бави се питањем уградње силикона, ја ћу мојим ''проблемима'' и свима лепо.. ;)

meni se to desilo više puta, samo što su kod mene išle okolo i pričale kako sam ovakav i onakav, a nijednog momenta se nisu zapitale 'a zašto li me nije zvao, gde li sam ispala'.

msm pošto ja sam retko kad u fazonu da ribu zveknem samo jednom, ono, ako sam je zvekno jednom što da ne još koji put :lol:

Али брате која је поента тог питања? Мсм очигледно да није хтео или хтела..

Mozda te je pitala sto se ne javis jer mozes da prodjes jos ponekad, a nisi joj nuzan.

Ili je bilo tek onako, kao kad te neko pita sta radis ili kako si, a bas ga briga zapravo.

Наравно, може и то да се деси..

Jel ti nekad nessto jasno ? :rotf:

Оно што ми је јасно и не питам, логично... Свакако паметније ствари питам него ти..

A šta ako je kontra situacija, ti ponudiš curi kafu, znate se...npr iz auto škole i ona nikako da "nađe" vremena za tebe. Čisto onako drugarski.
Posle nekog vremena kupiš kola makar neku kršinu i sad ona tebe trza radi te kafe...

Jel imao ko sličnu situaciju?

Наравно.. Не такву, али сличну.. Само што понудим једном, немам те трипове као сто пута да зовем, мсм хоћеш - нећеш то је то...

Zavisi kako ste dosli do te "akcije". Ako si je navuko na pricu o vezi normalno je da je povredjena jer je na prevaru odvedena u krevet.
Ako si bio fer i jasno postavio stvari u startu, onda samo zeli jos jedanput :) pa zovi je covece to se ne odbija!

što ishejtovaste dečka toliko ebte

Па то су оне као кул се*оње што блеје у ћошку и коментаришу тако, а да они нешто ураде - ма јок, нпр од сејнт нисам видео тему никад, ова нада већ како отвара теме редовно преглупе, анђелка не желим ни да коментаришем, а дедлаус је у екипи са сејнт па је то логично.. И онда кад видим екипу хејтера, и није страшно..

Zavisi kako ste dosli do te "akcije". Ako si je navuko na pricu o vezi normalno je da je povredjena jer je na prevaru odvedena u krevet.
Ako si bio fer i jasno postavio stvari u startu, onda samo zeli jos jedanput :) pa zovi je covece to se ne odbija!

Ја нисам рекао да ћу је звати, нити сам причао о вези, нити било шта слично.. Ја сам се само проводио, пошто не пијем, не варим, нити било шта слично, морам и ја да нађем занимацију јелте..

brate desi se i ono da nije ispala i da bi je pozvao al jednostavno eto... ne pozovesh je opet.

meni barem.

iskreno.

... i onda posle tipa dinu dana skapirash... au trebalo je da je zovem ponovo. :lol:

koji sam ja magarac.

Evo iskreno da ti odgovorim :

Ta riba je tela da je nazoves za Sex i ocekivala te, al posto ti nisi ona se uvredila jer si je ispalio :mrgreen:

To su Sheme 21 Veka :manikir: zato ti kazem bezi iz proslosti decko :rotf:

Dedlaus :lol: Običaj je da se nauči čitanje PRE dolaska na forum :lol: A ti si taj koji u RL samo sedi u ćošku i nikad ništa nije uradio i proživeo, samo dolaziš ovde i kennjaš o svojim iskustvima i poznavanju ljudi i ženske psihologije, a samo prepričavaš ono što si pročitao od Sinketa i Džordžija i nadaš se da će te neko pomaziti po glavi.. I ako se sećaš, ja sam te napušavao još pre nego što je to bilo kul :mrgreen:

Aj sad idi kući uvlači trenerku u čarape i prekini da smaraš sa debilnim temama..

Evo iskreno da ti odgovorim :

Ta riba je tela da je nazoves za Sex i ocekivala te, al posto ti nisi ona se uvredila jer si je ispalio :mrgreen:

To su Sheme 21 Veka :manikir: zato ti kazem bezi iz proslosti decko :rotf:

Ма закуни се да су то шеме? Мене заиста не занима шта је она очекивала, мене занима чему то питање ''зашто се ниси јавио?'' , мсм одговор је логичан..

И не знам одакле закључак да живим у прошлости, но добро, ти и овако имаш гомилу нелогичних потеза.

Back