MSI proizvodi danas

nekada je osnovna boja štampane ploče označavala kvalitet materijala , crvena boja štapane ploče gvorila da se radi o najkvalitetnijem i najskupljem pertinaxu koji se može naći na tržištu , MSI je u izradi svojih ploča kako matičnih pa i grafičkih koristio isključivo pertinax crvene boje

Moje iskustvo sa MSI proizvodima i nije baš za neku pohvalu. 2008. godine, čini mi se, jedna njihova ploča, nakon tri meseca je riknula, godinu dana pre toga njihova grafika. Naglašavam da je sve kupljeno novo, ne polovno. Trenutno imam Gigabyte ploču, ne mogu se požaliti, mada sam oduvek bila poklonik Abitovih (koliko ja znam, pukli su zbog lošeg menadžmenta), po onome što sam čula, malo i iz ličnog iskustva, pokazale su se kao najstabilnije matične ploče dok ih je bilo, pogodne čak i za overclocking. S obzirom na to da od 2008. godine nisam imala iskustva sa MSI proizvodima, bojim se da više ništa ne mogu reći.

Takođe moram da se priključim gomili koja ne mirišepreviše MSI... U ovom mom sokoćalu kuca msi 770-c45 i sa hardom radi kao traktor... nije do instalacije, nego do firmvera... baš ih briga da poprave grešku! :( Prvi put sam naseo misleći da mi je crkao hard, pa sam kupio drugi druge marke... i sa njim je bilo isto... onda sam ploču reklamirao, pa im je u servisu zvekila prilikom osvežavanja biosa :dash: ...pa je poslata jednom specijalcu koji je to "ispeglao"... sve u svemu... radi komp... kao traktor :rotf:

Back