MS Outlook problem

Bosko

Zainteresovan član
Poruka
277
Da li neko zna sta znaci poruka "Interface not registred" koja je pocela odjednom da se pojavljuje kada hocu da posaljem mail iz MS Outlook-a?!?
"Lupi" mi ovu poruku i to je to...I ne mogu iz njega da saljem mail...a taman sam namestio sve kako mi odgovara...i koristio ga dobrih nekoliko meseci...

Pocelo iz cista mira..Odjednom...Kreten...
OFFICE 2003 je u pitanju...

Problem sa registracijom MS Outlooka (verovatno). Mozda imas nekih problema sa Bil Gates-om?
Moguce da ti ne valja cr.... (ovde se to ne izgovara). Nabavi bolju varijantu Outlooka i iskljuci za svaki slucaj (sad kako se ono zove.. "Ucesce u unapredjenju offica", valjda je tako. A ako radis Update offica, radi to sa CD-a a ne sa njihovog sajta.

Evo, da iskoristim ovu temu za jedno pitanje. Promenila sam provajdera i sad pokušavam da promenim i adresu. Međutim, ne znam šta se unosi u ona polja POP3 i SMTP.
Ali tačno šta, tj. treba li upisati to POP3 i SMTP, i onda ime provajdera, kako? :confused:
Tenkju.

Ovo je, uzgred, standardna poruka, koja se pojavljuje kada nisam konektovana, pojavljuje se i sada. Ali vi vidite da jesam :mrgreen:
"The host '#####' could not be found. Please verify that you have entered the server name correctly. Account: '#####', Server: '#####', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 11004, Error Number: 0x800CCC0D"

@Sucur
Nije svuda tako kako si napisao. Na primer, kod provajdera kog koristim je i na pop i na smtp ispred imena provajdera reč mail.

@Lexa
Idi na sajt svog provajdera i potraži uputstva za podežavanje.

Back