Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to neko dozivljeno zlo cini nas opreznijimMrznja je teret za dusu.Ne mrzim nijednu osobu ma koliko me uvredile i nanele zla.Neke stvari oprostim.Ali ne mogu da zaboravim zlo koje mi je ucinjeno
Mislim da su svi sposobni za osećanje mržnje ( slabijeg ili jačeg intenziteta) , samo ljudi ili imaju različit prag tolerancije ili imaju " sreće " pa ih nije zadesila takva okolnost ili imamo različitu sopstvenu definiciju mržnje ."Robujete" li ovom moćnom osećanju?
Znam da ste svi mili i dragi ili bar samo ostavljate takav utisak,...ipak, da li mrzite nekoga, koga i zašto?
Hvala.
P.S. Iskreno se nadam boljem odzivu, nego temi o traumama.
Oni malo hrabriji i iskreniji,...neka o tome ovde pišu.
Mrzim dosta njih, ali zbog pravila foruma ne smem to javno da kažem."Robujete" li ovom moćnom osećanju?
Znam da ste svi mili i dragi ili bar samo ostavljate takav utisak,...ipak, da li mrzite nekoga, koga i zašto?
Hvala.
Umem dobro da se naljutim na nekoga,nekada,pa se ohladim u zavisnosti koliki je problem,ali mrzeo nikad nisam nikoga."Robujete" li ovom moćnom osećanju?
Hvala.
bila sam u situacijama da sa drugim osobama pricam o tome kako me neko povredioUmem dobro da se naljutim na nekoga,nekada,pa se ohladim u zavisnosti koliki je problem,ali mrzeo nikad nisam nikoga.
najvise mogu da nas povrede oni kojima smo dali najveci kredit u odnosuMeni su najblizi naneli toliko dushevnog i fizickog bola da nije za opisivanje.
Nikad ih nisam mrzeo...
jesam bio ljut nekada...proslo je i to...
I u vrticu i u skoli i na poslu i svuda...gazio me ko je stigao...
Ni njih nisam mrzeo...
Ne zelim da mrzim...mogu da osecam prezire prema pojedincima...i to je to...
mene to zamara"Robujete" li ovom moćnom osećanju?
Hvala.
Mržnja je po meni jako dobra jer tera čoveka napred."Robujete" li ovom moćnom osećanju?
Hvala.
E,to!Ja to ne umem i sretan sam zbog toga !
Kod mene se mržnja izražava ignorisanjem neke osobe do ništavila
Zanimljivo!Мрзимо оне код којих видимо оно што нам на себи смета, а што не можемо да променимо. То је углавном процес подсвести.
Мржња је контра-мотивација....... Тера те на самодеструкцију и обмањује те да то доживљаваш као успех
Ne"Robujete" li ovom moćnom osećanju?
Hvala.