Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.751
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog radi čega nisi?Ne, nikada nisam nikoga mrzeo.
Jednostavno nemam to osećanje, ne znam, iako neko ili nešto može da mi bude odvratno, ali da mrzim ne.Zbog radi čega nisi?![]()
Pa i nije..Треба се чувати мржње !
Опасна је !
Где мораш скењај противника брзо и лако.
Немој мрзети !
Želiš li da se rotosiljaš osećaja mržnje (da li imaš takvu potrebu) ili smatraš da je u redu mrzeti, zato što je opravdano?Mržnja..Malo prejaka reč ..
Ali da, postoji par osoba koje baš mrzim , dakle bez ikakve griže savesti bih mogla i glavu da im razbijem.
.Naravno , nije ta mržnja nastala tek tako u mojoj glavi .
Te osobe su to zaslužile .Ja nisam neko ko oprašta i zaboravlja.
Dalje..Ima i onih osoba , gde ne bih odabrala mržnju kao opis
,ali veliku odbojnost , gađenje osećam , i postoji onaj zid između nas
-da, tako nešto .
Misliš da nisi sposoban mrzeti nekoga?Jednostavno nemam to osećanje, ne znam, iako neko ili nešto može da mi bude odvratno, ali da mrzim ne.
Ne, barem do sad nisam iskusio takvo osećanje.Misliš da nisi sposoban mrzeti nekoga?
Što je najgore,...ovo je tako tačno!Pa i nije..
Meni daje snagu , recimo.
Ne želim..Opravdano je i kao što rekoh u postu gore -ta mržnja mi puni baterije ..Želiš li da se rotosiljaš osećaja mržnje (da li imaš takvu potrebu) ili smatraš da je u redu mrzeti, zato što je opravdano?
Je li i kod tebe tako?Daje ti snagu?Što je najgore,...ovo je tako tačno!
Pa i nije..
Meni daje snagu , recimo.
I ja tako razmišljam,... ali nekad se pitam, hoću li se ikada više, možda umoriti od te mržnje?!Ne želim..Opravdano je i kao što rekoh u postu gore -ta mržnja mi puni baterije ..
Znaš , onaj rad-Zaslužili su da ih mrzim ,dakle , drugo neće dobiti ...
Je li i kod tebe tako?Daje ti snagu?
Ko će me kazniti?Даје ти снагу, али за шта ?
За нову мржњу ??
А шта ћеш кад будеш кажњена због тога што мрзиш ?
Nažalost!Je li i kod tebe tako?Daje ti snagu?
Ni ja ne mogu da oprostim..I ja tako razmišljam,... ali nekad se pitam, hoću li se ikada više, možda umoriti od te mržnje?!
Kad već oprositi- ne mogu! Pokušala sam, ali nemam taj kapacitet, očigledno. I nažalost!
Ko će me kazniti?
Nemam ja muku u vezi ovoga...Знам, тебе би казнио онај ко би те ослободио муке, мукице моја.
Ne osećaš se verovatno dobro,...ali se osećaš živom!Ni ja ne mogu da oprostim..
Ni da zaboravim..I iskreno , pokušala jesam , ali ne ide , ne mogu ..
Nešto iznutra ne da..I onda mrzim.I nisam umorna, čak se i dobro osećam.
Živom svakako , jakom , a iz toga ide i ono -osećam se dobro.Ne osećaš se verovatno dobro,...ali se osećaš živom!
Ne osećaš se verovatno dobro,...ali se osećaš živom!
O čemu ti?Он дође пијан,
налупа те,
после те је бе у главу и у ду пе ...
Јел' да ?
Теби остаје да га мрзиш.
Једног дана његова пензија ће бити твоја.
И његове некретнине ...