Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne......ja mrzim one koji mene mrze....kratko i jasno.iMAM par super ortakinja koje npr slusaju pop,tehno ali nisu fenserkeNew Rose:Da li mrzite ljude koji prave podelu ( napr. metalac gleda ljude na fazon: ovaj je fenser, metalac, punker, roker, hoper itd. )?
( ovo ne pitam ja vec moja ogorcena drugarica)
New Rose:Da li mrzite ljude koji prave podelu ( napr. metalac gleda ljude na fazon: ovaj je fenser, metalac, punker, roker, hoper itd. )?
( ovo ne pitam ja vec moja ogorcena drugarica)
tako je!!Black_Swan:ja nikog ne mrzim![]()
![]()
Dont_Break_The_Oath:Ja iskonski mrzim sve one koji se svoijm ponasanjem i stilom oblacenja poistovecuju sa muzikom koju vole.
Ok,i ja imam dugu kosu preko pola metra i nosim je od svoje 11 godine,ali je nikada nisam pustao zbog toga sto slusam Heavy Metal,niti sam se ikada oblacio u tom fazonu.A jako me nerivira danas kada vidim uniformisane klince,pa i starije malo koji nose majce NU metal bandova i pri tom imaju istru frizuru,garderobu,pokrete,sve kao njihovi muzicki miljenici.
Prezirem to.
Tacno mogu da vidim po gradu,onaj ko nosi majcu Dimmu Borgir ili Mayhem je nekako namrsten (opasan mozda),oni sto nose majce Metallica,Nightwish,Linkin Park,oni su eto,in,i najsmesniji su.
Daj ljudite molim vas.U svakom pogledu mrzim podelu na ove ili one.Ja iako slusam prvenstveno metal ima tu i drugih pravaca muzike gde sebe dobrano nalazim,bandovi poput The Cure,The Smiths,Siuouxsie And The Banshees,.....tako da vidim da samo isfrustriani idioti se dele na ove ili one.