patagonka
Početnik
- Poruka
- 29
A sta mislis da joj je drugarica neko poput Samante iz Sex i grada,a ona je ono bas voli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno te razumem.Tu smo isti.Nema ništa loše u tome da svojoj devojci lepo kažeš da ti se neka njena dobra drugarica ne sviđa i da navedeš razloge.Ali i ja bih popizdeo kad bi neke stvari iz naše veze, pre svega intimne prirode, stigle do njenih drugarica.Не могу да кажем да их мрзим али једноставно их не волим...сметају ми њихове особине,смета ми њихова прошлост и понашање...и онда ја све то персонификујем на своју везу...када чујем да је нека другарица моје девојке преварила момка и да то још увек ради попиздим,једем се,не могу да спавам...па још када ''та'' дође кући па њих две изађу...имам жељу да је ''удавим'' (и једну и другу)...е сад,да ли ја грешим што поступке другарице схватам на неки искривљен начин и што то шта ради њена другарица персонификујем на своју везу па често пребацим својој девојци понашање њене другарице..шта да радим,да ћутим или да пиздим..јер и ја имам другаре који то исто раде
Не могу да кажем да их мрзим али једноставно их не волим...сметају ми њихове особине,смета ми њихова прошлост и понашање...и онда ја све то персонификујем на своју везу...када чујем да је нека другарица моје девојке преварила момка и да то још увек ради попиздим,једем се,не могу да спавам...па још када ''та'' дође кући па њих две изађу...имам жељу да је ''удавим'' (и једну и другу)...е сад,да ли ја грешим што поступке другарице схватам на неки искривљен начин и што то шта ради њена другарица персонификујем на своју везу па често пребацим својој девојци понашање њене другарице..шта да радим,да ћутим или да пиздим..јер и ја имам другаре који то исто раде
У суштини битно ми је да видим да овде постоје људи који имају сличне ''проблеме''...јесте то моја несигурност,љубомора али мислим да не постоји ни неки посебан разлог да их и воли...истрпећу их онолико колико морам и мислим да је то довољно од мене
Eh, to mnoge svekrve/taste misle za svoje snaje/zetove...da ne postoji nijedan razlog zasto bi ih njihova deca volela, ali njih osudjujemo kad mesaju, zar ne?![]()
Размишљао сам на ову тему...мислим да мени треба да буде битно какве су те девојке према мени а да не улазим у то какве су оне као особе и шта раде...на крају крајева не тиче ме се са ким излазе и до када остају...мене треба да интересује само оно какве су према мени као партнеру њихове другарице...
И даље остајем при томе да ми се не свиђају као личности али мислим да не треба да улазим у тај део и да распредам полемику са мојом девојком о њима....ништа посебно нећу да добијем ако будем покретао причу о томе (као што сам покретао) ...боље да ставим катанац на ту тему...)) али и даље их не волим
Не могу да кажем да их мрзим али једноставно их не волим...сметају ми њихове особине,смета ми њихова прошлост и понашање...и онда ја све то персонификујем на своју везу...када чујем да је нека другарица моје девојке преварила момка и да то још увек ради попиздим,једем се,не могу да спавам...па још када ''та'' дође кући па њих две изађу...имам жељу да је ''удавим'' (и једну и другу)...е сад,да ли ја грешим што поступке другарице схватам на неки искривљен начин и што то шта ради њена другарица персонификујем на своју везу па често пребацим својој девојци понашање њене другарице..шта да радим,да ћутим или да пиздим..јер и ја имам другаре који то исто раде
Potpuno te razumem.Tu smo isti.Nema ništa loše u tome da svojoj devojci lepo kažeš da ti se neka njena dobra drugarica ne sviđa i da navedeš razloge.Ali i ja bih popizdeo kad bi neke stvari iz naše veze, pre svega intimne prirode, stigle do njenih drugarica.
Honduras:Ja bih se jedino mešala da znam za prevare te devojke, a moram da se družim sa njenim dečkom, to jest, ako ste svi u istom društvu. A inače: naravno da ti se ne sviđa ta devojka, to je sasvim normalno (iako, ti ne znaš šta se dešava između njih dvoje), ali valjda imaš pametnija posla nego da razmišljaš o tuđim prijateljima - imaš dovoljno svojih, zar ne?
E, jedna stvar koju bih ti savetovala je da promeniš avatar. I to pod hitno.
Sto se tice varanja, ja nikad nikome ne bih rekla da ga partner vara. Pogotovo ako to prevara duze traje, pretpostavljam da taj drugi partner osjeti i sam, a na njemu je da li ce reagovati ili ne, ko sam ja da im otvaram oci.
Mislila sam na situaciju da svi isto društvo, da se znaju godinama i izlaze zajedno. Kada sam rekla mešanje, imala sam u vidu reakciju neke vrste: recimo, odbila bih da izlazim zajedno, jer ne mogu prijatelja da gledam u oči...ne bih se ni onda mesala, narocito ako ne bih nista imala sa deckom te devojke, osim povrsnih vidjanja. ili, da znam da drug mog decka vara svoju devojku sa kojom ja nemam nikakav drugi odnos osim povrsnog, povremenog vidjanja - ne bih se mesala. i sta ima neko da se mesa u odnos dvoje ljudi.
Mislila sam na situaciju da svi isto društvo, da se znaju godinama i izlaze zajedno. Kada sam rekla mešanje, imala sam u vidu reakciju neke vrste: recimo, odbila bih da izlazim zajedno, jer ne mogu prijatelja da gledam u oči...
Meni to ne bi bio problem. Ako ona moze da ga gleda u oci, zasto ja ne bih mogla?
Kad sam bila u takvoj situaciji rekla sam prijateljici da ne zelim ja da slusam o tome drugom jer me je smarala s pricama o njemu, a meni je po njenoj prici djelovao kao totalni kreten, ali ona to tad nije tako vidjela. Poslije nekog vremena je sama uvijela kakav je i otkacila ga. Meni nije bio problem da njenog muza gledam u oci, nisam ga ja varala.