Mrzim!!!

Sve multilevel proizvode i način na koji se prezentuje njihovo savršenstvo. Odjednom me neki čudak ubjeđuje da je neophodno da imam samoprogramirajuću šerpu koja će kuhati bez mog učešća i uz nju mi daje set noževa. Ako je toliko savršena neka sama sjecka.

Sjetila sam se i ovog. Mrzim kada sjedim u kancelariji sa još tri ženske osobe. Izlazi jedna, ostale dvije je tračaju. Vraća se. Izlazi druga, one dvije je tračaju. Vraća se. Izlazi treća, one dvije je tračaju. Mrzim što nakon ovakve situacije ja moram da odem na toalet.

Mrzim kada nekome preporučim zaista dobru knjigu koju vrijedi pročitati, a on me pita da li je debela. Bem ti nisam im preporučila hamburger pa da razmišljaju mogu li da ga svare. Od sada moram da nosim krojački metar sa sobom.

Ja mrzim kad pocnu da mi pricaju da je muzika koju slusam kriva za moje neraspolozenje.
Mene vise ubija u mozak kad cujem da li goga ima gazice ili nema ili ona olja nosi brshalter 10 ili 50.

Pa ti uzmi sat :D
Mrzim kad me uhvati period kad ne mogu nista da uradim, a treba dosta toga.
Mrzim utripovane ljude, a njih ima na svaki cosak.
Mrzim kad neko misli da me je procitao, a cuo je mozda dvije recenice koje sam izgovorila, ili jednostavno zakljucio na osnovu "posmatranja.", mozgovi.
Mrzim nedelju.
I ponedeljak.
I utorak.
Ma, svaki dan kad se ide u skolu.
Mrrrrzim period od 4 do 7 sati ujutru jer se budim po trista puta da ne zakasnim na bus(a uvijek zakasnim)
Mrzim kad me majka ganja da ucim, a ja ne mogu.
Mrzim kad sam toliko bezvoljna da ne mogu da radim stvari koje inace volim...
Mrzim vise nego sto volim.

mrzim vređanje, ironiju pametovanje, mrzim kad me ljudi pogrešno shvate, a ja se ubih objašnjavajuči
mrzim kišu jer ne mogu decu da izvedem napolje, a oni vrište po stanu
mrzim slabu kafu sa šećerom, ko da pijem pišu
mrzim kad mi u kolač upadne malo ljuske od oraha, mrzim košcicu u piti od višanja
mrzim kad me neko mrzi a ja ne znam uzrok tome. *** imaj hrabrosti reci mi u oči šta ti smeta, da znam, ako mogu da ispravim, pa posle nemoj da pričaš sa mnom

Mrzim ljude koji su odusevljeni sobom i svojom "pamecu" a glupi su ko ****.
Mrzim one pacenice iz mog odeljenja, koje su vjecito isfenirane utegnute u markiranom i obavezno nasminkane.
Mrzim kad dok se raspravljam sa nekim, taj neko ponovi ono sto sam ja njemu rekla, kao da je on to zakljucio.
Mrzim prepredene ljude koji bi i gov.no pojeli samo da bi im sjutra bilo bolje.
Mrzim ljude koji nece da ti kazu jasno sta misle o tebi negose nesto foliraju i se.ru.

Mrzim ljude koji su uvijek srecni.
To je licemerno, nema toga ko je od zraka-do mraka veseo...i sa svima dobar.

Au al si se ti nesto istripovala..ako neko ima zutu minutu to ne znaci da ce je pokazati vec je kanalise i sredjuje se na nacin koji njemu odgovara..ako bolje razmislis svako ima izbor i tesko se privikava na promene..sto znaci da je srecan u svojoj kozi i obicno kaze da nista ne bi menjao;)

Ne volim glagol ' mrzeti ', pa cu umesto toga reci sta ne volim.
Ne volim traceve, ogovaranja, pametovanje ( ne volim ljude koji misle da su popili svu pamet ovog sveta )..Ne volim lazi, qrcenje, ismevanje.
Ne volim mentol bombone, ni smoki ( koji je neko malopre pomenuo i koji je odvratan ), ni kikiriki, ni kupus.
Ne volim jake parfeme od 100 dinara na tezgi, helanke, zlatne jaknice i patike iste boje.
Ne volim kad je neko neraspolozen, ni kad je neko lazno srecan.
I ne volim to sto sebe ne umem da sklonim od kompjutera.

Back