Mrzim!!!

Mrzim i pobubijala bih sve dvolicne,pokvarene i zle ljude,koji namerno unistavaju tudje zivote,a misle da ce se izvuci bez kazne i posledica.Mrzim neodgovornost i licemerje.Mrzim komplekse,nedojebanost,neodredjenost i nevernike.Jos mnogo toga mrzim iz dna duse.

Ljude koji povredjuju zivotinje,pokvarene osobe kao sto je Ana iz mog razreda(nekazem to jer smo u svadji vec zbog svega sto mi je uradila jer me mrzi!!!UGH!:evil: ),lazovcine,osobe koje mi povredjuju prijatelje(MRZIM IHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!),traceve.........................Mnogo toga ima ne mogu da nabrajam! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...~~~!@!

Ljude koji povredjuju zivotinje,pokvarene osobe kao sto je Ana iz mog razreda(nekazem to jer smo u svadji vec zbog svega sto mi je uradila jer me mrzi!!!UGH!:evil: ),lazovcine,osobe koje mi povredjuju prijatelje(MRZIM IHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!),traceve.........................Mnogo toga ima ne mogu da nabrajam! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...~~~!@!

:otkacio: to ne da mrzim nego PREZIREM i takve osobe nikako ne mogu nazvati ljudima, to su zveri.. :evil:

Mrzim nezahvalnost.
Jeste da je ovo licemerno od mene malo, iako meni kad neko nešto uradi [a nisam mu tra\ila/treala ga] iskreno me nije briga, ja se ipak zahvalim, ili odoožim čak.
Ali da ja nekom nešto učinim, a da on posle ode.
Ax, ne, ne. Iako mi se te ispale mali milion poota dešavaju, to ne mogu da podnesem.

Mrzim odgovornost koju mi namecu sa svih strana
Mrzim odrastanje
Mrzim ladne stepenice
Mrzim sto mi je soba vecito u neredu
Mrzim sobu sto nece sama da se spremi
Mrzim da budem strpljiva
Mrzim sto ne mogu nista valjano da napisem
Mrzim sto nemam para da se nakupujem knjiga na ovogodisnjem Sajmu knjiga
Mrzim sto nikad nemam da uparim iste carape
Mrzim nesanicu
Mrzim novi raspored predavanja po kom nam predavanja svaki dan pocinju oko 3,4 I traju do 7,8 I
Mrzim njuskanje po mojoj intimi bez dozvole
Mrzim sto ponekad moram da se suzdrzim od odgovora da bih ispala “veci covek”
Mrzim kad prosujem sok po skriptama..i to tudjim
Mrzim kad ljudi pricaju na telefon sto godina a meni se ukoci ruka ili mi se piski
Mrzim kad mi ljudi pricaju I opisuju u detalje svoje I tudje bolesti ( ako su neke gadne)
Mrzim kineske grudnjake sto im se izvuku zice nakon mesec dana pa bodu
Mrzim da secem nokte na nogama a jos vise na rukama jer se vide pa moram pazlivo to da radim
Mrzim kad utripujem da mi se klimaju zubi ili da mi oko ide u krivo
Mrzim sto se nikad ne drzim zacrtanog plana

Ah da sjetila sam se još nekih sitnica:
Mrzim kada drugi misle da znaju šta je za mene najbolje i pokušavaju da srede moj život iako je njihov u potpunom haosu, predizborne kampanje, kada mi neko kaže da nešto ne mogu da uradim, kada primjećuju da sam opet smršala, dugo čekanje u redovima zato što su šalteruše apsolutno nesposobne da vrše pokrete, muškarce koji nose debele lance oko debelih vratova, Pepeljugu (ona stvara u djevojčicama potencijalne sponzoruše), viklere i vikleruše, kućne haljine, ženske torbe - u njima se nikada ništa ne može naći, sitničare i škrtice, spam koji mi zatrpava mail, ljude koji smatraju da se po svaku cijenu čovjek treba da poštuje mišljenje većine (da je većina neminovno u pravu, na svijetu bi bilo mnogo više mudraca), pjesmu Otišla je Danijela, vozače koji toliko sporo voze da se mogu utrkivati sa pješacima, vulgarnost, dvosmislene opaske, kuhani slatki kupus, penzionere koji za sebe ništa ne mogu odraditi i za sve im treba pomoć osim kada se negdje laktaju, tada imaju snagu da se bore sa duplo jačima od sebe...

Mrzim utripovane ljude,mrzim, mrzim, mrzim.
Mrzim osobe kojima je jedini cilj u zivotu da podjeba.vaju druge
Mrzim glupe ljude
Mrzim one koji su ubijedjeni da nema pametnijih od njih
Mrzim one koji bi i preko mrtvih gazili da bi dobili ono sto zele
Mrzim sto sam savjesna
Mrzim ulizice
Mrzim jutro, kad me probudi sat zbog skole
Mrzim kad mi bus prodje ispred nosa pa moram da ga cekam pola sata
Mrzim...
Nastavicu kasnije, ovo je zasad dovoljno.

Back