Mrzim!!!

takodje:heart:, ali ja vise od skole mrzim nastavnike, a posebno nastavnika fizike!!! samo nesto izigrava!!!

ma ja mrzim sve nastavnike... ali samo jedan se izdvaja toliko da ne mogu ochima da ga gledam... uvek sve upropasti... mi danas na svim chasovima slushali ziq, pili sokove, zaebavali se, samo kod njega smo odgovarali istoriju...

mrzim Rihannu!!!!!!!!prezirem reč extra, i mrzim kad neko 'š' piše sh' !!!!!!!!!!!!!

:heart: mrzim ceo taj zargon, ali ga upotrebljavam na forumu jer je to naskraceniji nacin da se nesto kaze. inace ga u privanom govoru uopste ne koristim. najvise me iritiraju reci: smaranje i blam. a odvratno mi je kad neko roditelje zove keva i cale!!!!
takodje mrzim rihannu, a ranije sam je obozavala. kad smo vec kod javnih licnosti mrzim: viktoriju bekam, dimu bilana, jeniffer lopez, cecu, jelenu karleusu, jelenu bacic alimpic ( valja se tako zove), sanju marinkovic, milana kalinica, bad copy, marijanu mateus, bret bita i naravno andjelinu dzoli.
volim:heart: (mada to nije tema): adrianu limu, mirandu kerr, karolinu kurkovu, mariju vujovic, scarlet johanson, liv tajler, cristiana ronalda, zaca efrona, ashly tisdale, britney spears, madonnu, jeniffer aniston, rafaela nadala, novaka djokovica, i anu ivanovic.

Poslednja izmena:
mrzim uf jaka rech :roll:
laz tipa ne pa nisam sigurna_dal' to ne podnosim!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ORGANSKI
ne podnosim osobe koje vole **boodale** u negativnom smislu a mogao sam reci za njih da su mi prilichno okej to je onda moja losa procena i duboko se razocharam

Poslednja izmena:
a ja ne volim one koji su umislili da su najbolji i koji stalno kontriraju i prave se da su face....
mrzim kada neko glumi da je losh...kao to je in,biti losh ...jel... a zapravo je to samo pubertet,nista drugo

:thumbdown::rtfm:

Pa mrzi ih! Kakve ja imam veze s tim?
Ja kao prvo, mrzim zato sto mi se mrzi, poslednja stvar zbog koje ja mrzim jeste zato sto je to in...
To sto svi vi imate pogresno misljenje o nekome, to sto se ja ne smejem, ne obozavam, & ne ulizoojem droogima, ne mora da znaci da se pravim ql.
I ne pravim se ja nista, nego, I don't care what bullshit are you going to think about me...
To je vase slobodno misljenje, mrzite, volite sta god hocete...
I'm done

Mrzim kad me teraju da spamujem -.-

Pa mrzi ih! Kakve ja imam veze s tim?
Ja kao prvo, mrzim zato sto mi se mrzi, poslednja stvar zbog koje ja mrzim jeste zato sto je to in...
To sto svi vi imate pogresno misljenje o nekome, to sto se ja ne smejem, ne obozavam, & ne ulizoojem droogima, ne mora da znaci da se pravim ql.
I ne pravim se ja nista, nego, I don't care what bullshit are you going to think about me...
To je vase slobodno misljenje, mrzite, volite sta god hocete...
I'm done

Mrzim kad me teraju da spamujem -.-

isfolirano trista na sat...
ko je bilo sta rekao za tebe lichno....samo sam se setila jedne male koja se folira,,,
ali vidim ni ti nisi daleko

Back