Mrzim!!!

i ja ih mrzim...dobro, nije baš da ih mrzim, al' ih ni ne volim nešto...a sebe pomalo mrzim zato što sam osećajan...:?

eh tako i ja...pomalo sebe mrzim zato sto sam osecajna...dobro mrzim je mozda prejaka rec...ali znas kad si hipersentivan, kad je to tvoja priroda i ne mozes protiv sebe..pa na tren u nekim trenucima melanholije pomislis kako je super ovima neosetljivima...kako im sve ide u zivotu, sve ih manje boli...ali to je samo na tren, sve i da je tako nikad se ne bih odrekla svoje osecajnosti i da pripadam ovim drugima...jednostavno ta osecajnost ne moze biti negativna...samo te cini boljim i posebnim.

Pa sve zavisi kojim ljudima si okruzen. Ljudi oko mene imaju te recenice: "Napokon sam se otarasio Dial-up-a", "Ne znam sta bih radio bez net-a", "Ne gledam tv vise", "Eh da mi je duplo brzi download, sta bih onda..." ...

Ali sretala sam se i sa ljudima koji imaju izjave tipa: "Bolje mi je da platim teretanu nego net za mesec dana, ista cena", "Sta ima tolko na tom internetu da visis ceo dan?", "Sta ce ti virtuelni prijatelji kad ne pijes rakiju sa njima", "Ja dok nakucam dve recenice na tastaturi prodje mi ceo dan", "Na tv-u imam Grand Show, a to je emisija koju ne propustam".

Chloe_Sexy.gif

Oruzje.

mrzim jednog moga druga, i jednu moju drugaricu..........ako ih tako mogu nazvati.......
i razmishljam da zbog njih dvoje (mozda mi neko netje vjerovati) napustim skolu........
svaki dan imam probleme zbog njih, oni me dobro isprvociraju, a onda ja poludim i svasta im kazem..........danas ovu kretenushu zamalo nisam gadjao kishobranom......
uh.....bio sam poludio!:mad:

Back