Mrzim!!!

Mrzim sto kasnim u zadnje vreme i sto ne stignem na bus neko bacam pare na taxi, mrzim sto je ovako hladno pa se lako uspavam i mrzi me da ustanem iz kreveta jer je hladno samim tim kasnim na posao,....
Mrzim sto igram igru sa bivsim hladno-ledeno, a vidim da me ponekad gleda i sto ja osecam nesto prema njemu ali eto zato sto njega boli K necu to da mu kazem,..mrzim sto sam imala bilo sta sa njim, a garant bi ponovo sve isto tako!!!
Mrzim sto imam emocije prema skotu!!!

Mrzim ljude,koji navaljuju smucio mi se zivot vise od njih,
kao i one koji ti jedno pricaju a drugo iza ledja....i ti da se pravis naivan i glup iako vidis
i mrzim ovakvo vreme nit ce kisa nit sneg:-?

mrzim:
-ljude koji se vjechito zale na neshto
-ljude koji su stalno smoreni
-neodgovornost i licemjernost
-zavist i ljubomoru
-konzervativce
-konstantno nadrkane, neljubazne ljude (chemu to? samo zagorchavaju zivot i sebi i drugima)
-osobe koje konstantno u svakoj situaciji imaju potrebu da pokazu drugima koliko su elokventni, a nema razloga za to
-potrebu ljudi da znaju i najmanji detalj nechijeg zivota (to je neshto shto mi nikad nece biti jasno)
-osobe koje traze svadju bez razloga i problem ondje gdje ga nema
-nevaspitanje i nekulturu
-vjerske, nacionalne i uopshte bilo kakve podjele ljudi
-(lazne) moraliste
-ogranichene umove
-podforum Politika
-i
mrzim sto ne mogu da mrzim jednu osobu a najvise mrzim sto zbog nje jos uvek ne mogu da volim.

Mrzim košavu,bljuzgavicu,nemoć,ljude s druge strane šaltera,fince koji neće da uđu u lift kada vide psa u njemu koji se izvodi,nepopravljive ljubitelje krzna,gradonačelnicu...

Back