Mrzim!!!

mrzim ljude koji nisu pozitivni....samo nesto im uvek ne valja.....
mrzim ogovaranja......mrzim laz....nepravdu.......mrzim preuvelicavanja......mrzim neprijatelje........mrzim kradju.......mrzim podmecivanje........mrzim utrpavanje....:shock:

Mrzim...
*newaspitane ljude [prostake]
*ljude koji se prawe da swe znaju [a ustwari nish ne znaju]
*ljude bez swog JA
*nafurane osobe tipa "Widi kolike mi sise" i sl...
*sponzorushe
*rasprawe,swadje
*loshe wreme
*boraniju
*GRAND produkciju [Jet Set] :D
*mrak
*paukowe...

dzaftare i trachare = licemer ->> kod mene
venera u skorpiji a lilit u osmoj ...
naravno,treba da proradish na tome i da znash ko ti je pravi prijatelj sa benefitom (ceni svog ebacha jer ne mosh mnogo da birash ,ako nadoknadjujes propusteno u mladosti )
:roll: patish od falichno-narcisoidnog karaktera i srecja cje biti ako ne poludish do svoje 35 :lol: a blizu si ,zato si u komun. i vezbash spremash se polako al sig. droljizam te vata
a sta si ti ?Kako sebe deklarishes za ozbiljno sad :arrow::|
me too....nisi vremenjacha :D :lol: loshi odnosi sa majkom ili te gnjavi ili gnjavish ti nju :D:D

aaaaa.....nije tebi lako ,ali kome jeste ->>>nikad zadovoljna mozda mozak paa te ne krivim dzabe neko bi bio zadovoljhan
odgledala na kobajama grande (preko neta ) ili dobila na cd-eu ?? sem ako nisi u srbiji
nisi se plashila kad te je baja,darker, ili chichica koji je "glumio" tvog taticu ...tad se nisi bunila Koliko si stvarno imal sex. odnosa takve vrste ;) bludnice jedna :twisted: a vamo kao nisi
e za pauchce ....ne verujem oni donose pare,a ti ih imash plentu bilo preko dizajna,jezika ili sponzorisanja ,posto si hohstaplerka .................uistinu... sad
opsednuta si zamkama i lakoverna ,ako hebach pogreshi malo ti mu daje s popravku u svakom sluchaju x - man si imala ili jedva na shaci jedne ruke da si imala mnogo sex odnosa
toliko o tome

prezirem kukavice i pickice,koje nemaju muda da mi u facu kazu sta misle,nego se prerusavaju i uvijaju u oblande,a sve to je zato sto su kukavice i pickice i misle da imaju neku moc kao,a nisu ni za ****!

Back