Mrzim!!!

mrzim....
kishobran,kishu,ovo budjavo vreme,mog machora,profesore,roditelje(chesto),to shto nemam kredita....itd...a da pitu od jabuka,boraniju,grashak,pihtije,podvarak....i josh mnooooogo toga...

Sargarepu,klovnove,circus,vasar,hladne ruke I noge (stalno ih imam…),vunene stvari (narocito sal),rolke, kad neko pusi na mustiklu, kad neko nosi sandale,mrzim same brkove (narocito crne),kad mi neko cestita Novu Godinu I rodjendan (tuzno mi je,uvek plaacem), kad mi se noge lepe za papuce, prljava stakla od naocara,skripu viljuske po tanjiru,smrad iz masine za sudove,kad boli grlo i golica nos

Mrzim pticu trkachicu i one bespolne debile - shtumfove i mrzim onog princa idiota koji nije ozenio malu sirenu i mrzim zimu i kishu i kishobrane i zimske jakne i sneg i mrzim blato i mrzim da radim nepotrebne poslove i mrzim da se uhvatim za masnu kvaku i mrzim masno posudje i uh...

NaraYan:
Mrzim pticu trkachicu i one bespolne debile - shtumfove i mrzim onog princa idiota koji nije ozenio malu sirenu i mrzim zimu i kishu i kishobrane i zimske jakne i sneg i mrzim blato i mrzim da radim nepotrebne poslove i mrzim da se uhvatim za masnu kvaku i mrzim masno posudje i uh...

Kako mozes da kazes da mrzis strumpfove!:-x
I oni nisu bespolni-tacno se zna ko je musko, a ko zensko!:x

NaraYan:

E a kad se umoris, preuzimam sve ovde navedeno da mrzim od tog trenutka dalje.

Back