Mrzim!!!

Kad mi natovare obaveze

funny_bike.jpg

evo: ti si divna mala medica :D
sa rozim cvetickom u kosi koji je ruzniji od tvog lica, tvoje kose, koji sluzi samo kao pokusaj da sakrije tvoju lepotu!
pametna si, malo ko ti je ravan, mislim ozbiljno, nemoj da se brines :D papa :D

He,he...Pa,sad jel da se smeskam ili da plakim? :):) Imas lep avatar...Nije ko moj medolino,ali...:):)Slatka sapica...Bas si me oraspolozila...:):)

evo: ti si divna mala medica :D
sa rozim cvetickom u kosi koji je ruzniji od tvog lica, tvoje kose, koji sluzi samo kao pokusaj da sakrije tvoju lepotu!
pametna si, malo ko ti je ravan, mislim ozbiljno, nemoj da se brines :D papa :D

he,he..pa,vidim da cu ipak da plakim onda...salim se.Pa nema veze,iako je po tebi da citiram:"rozim cvetickom u kosi koji je ruzniji od tvog lica, tvoje kose, koji sluzi samo kao pokusaj da sakrije tvoju lepotu!"...Moja lepota,je moja lepa dusa...:):)

naravno, sto je mnogo vaznije od spolja bilo cega!
nemoj da places, nije se majke tvoja mucila i odgajala te da bi ti plakala sada :D
osmeh i udri po zezanciji :D

mene Bog te napljuvase, a ja super :D
eh... sto mrzim kada neko ima predrasude.. :D

ajojj..ja bih mogla do sutra xD...
mrzim POZERE, okorele fensere, shkolu, profesoricu srpskog, miley cyrus, racisteee, kad mi se sj*be shminka, origano, guzvu, tvrdoglavost, dvolichnost, donatellu versace, sataniste, fudbal i navijache, enrique iglesiasa, grunge, domace repere/seljachine, gradski bus, kad me nazulja obuca, kada mi se zapetljaju slushalice, smaranje, shiroku odecu, tv stink, domaci pop (ovo mozda najvishe mrzim od svega), one koji mrze glam metal!!, one koji mrze ameriku, kad mi se rascvetaju krajevi kose ili kad mi se listaju nokti, ljude koji nisu svestrani, avril lavigne, shpanske serije, brokoli......

Mrzim kada se neko pravi pametan,a glup je ko...(nesto)!!!
Mrzim kada neko bazdi na znojcinu,osobe sa suljevima (jer samo o njima pricaju),mrzim Grand,kretene,skinse,komsijinog psa,i tako dalje...

..ne volim rec mrzim...ne volim kada mi se neko obraca sa visine...mozemo mi to i lepo,onako narodski,zar ne? Ili pak neki nisu dorasli toj vrsti komunikacije? Hm...Tom kome je potrebno da razgovara sa visine,bolje da nabavi stikle kada sam ja u pitanju..To mu je jedini nacin da razgovara s visoka kada sam ja u pitanju...:hahaha::hahaha:

Back