Mrzim!!!

Mrzim.. kad se suncam na terasi..a krupan otpad je vani, cigani idu u haranje ..pa opleti .. : đe si mala..oš cigana..!
Da budem jasna.. nisam HOT BIKINI Woman.. i da imam kilazu tri puta sebe.. cigo bi me htio odnest..,vazan je bikini..!
E to mrzim..!

Mrzim.. kad se suncam na terasi..a krupan otpad je vani, cigani idu u haranje ..pa opleti .. : đe si mala..oš cigana..!
Da budem jasna.. nisam HOT BIKINI Woman.. i da imam kilazu tri puta sebe.. cigo bi me htio odnest..,vazan je bikini..!
E to mrzim..!

Ne kontam shta to neko mrzi.. zabole te bree.. ne obracjash pazhnju..
meni kad dobacuju iskulliram ili ih zayebavam,namignem i okrenem se. . .:)

Mrzim kada smaraju dosadni gejevi. -.-
Smaraju te?? Ja sam mislio da se vi žene borite za "njihova prava" (javne gologuze šetnje po ulicama, tržnim centrima i pijacama). :mrgreen:

Čak će i ti "bednici" ostvariti svoja prava (a dobro znaju u kakvom je stanju država,kao da to rade iz neke druge namere??).
To mrzim! Sve i samo negativne osobine EU stižu kod nas!

Poslednja izmena:
Mrzim to sto zivim gde zivim i isto tako mrzim sto nisam pametniji i istom mrzim Donqihota(onog plawog sa politike:mrgreen:) i isto mrzim ceo forum i isto mrzim USB preo puta mene i isto mrzim svoj mobilni i isto mrzim turbo folk i isto mrzim debele cure i isto mrzim sto pisem i isto mrzim sto mi se spava i isto mrzim sto nemam ni jedan normalan film u kompu i isto mrzim ovog iznad mene i isto mrzim onog iznad iznad mene i isto mrzim ovog iznad iznad iznad mene ....

i isto mrzim sto cu sad da idem da spavam...
Aj laku noc
:cmok:

:rumenko:
:hahaha:

Mrzim to sto zivim gde zivim i isto tako mrzim sto nisam pametniji i istom mrzim Donqihota(onog plawog sa politike:mrgreen:) i isto mrzim ceo forum i isto mrzim USB preo puta mene i isto mrzim svoj mobilni i isto mrzim turbo folk i isto mrzim debele cure i isto mrzim sto pisem i isto mrzim sto mi se spava i isto mrzim sto nemam ni jedan normalan film u kompu i isto mrzim ovog iznad mene i isto mrzim onog iznad iznad mene i isto mrzim ovog iznad iznad iznad mene ....

i isto mrzim sto cu sad da idem da spavam...
Aj laku noc
:cmok:

:rumenko:
:hahaha:

.....Aha...Ti ljude delis na debele i mrsave,je li? :besna::besna: Znaci,ko je malko elegantno popunjeniji nema dusu? ...Pazi,lingvistiku "debele"...Ti mislis da svi malo korpulentniji ljudi samo jedu,da neko nema mozda hormonski disbalans ,pa je takav zbog toga?Mislim da nije lepo kako govoris...Po tebi su svi,tj.sve devojke ili Stanlio ili Olio...I jos termin "mrzim"...Da li bi mrzeo svoju sestru ili nekog sebi da je taj punacak a zensko? Odrasti...Mnogo si povrsan,i ne gledas sustinske vrednosti po kojima se covek vrednuje...a,tezina je najmanje bitna...:rtfm::rtfm:

Back