Mrzim!!!

Jonana:
Ja ne mrzim nikoga,i ne mrzim nista..kako bwe moze te bilo sta da mrzite???Dodushe ne volim mnogo toga,ali ne mrzim..ne volim ni ovu temu!!!Mnogo je negativna!!!!

1. Nije negativna jer se na taj nachin praznish i posle ti je lakshe da mrzish.
2. Sigurno neshto mrzish, pa nisi ti Sidharta Maitreya Tatagatha Buddha!!!

E koliko bi meni trebalo vremena da nabrojim sve sto mrzim....
Mrzim LAZ,prevaru,dvolicne ljude .....mrzim kisu,skolu,profesore... mrzim neke osobe al ne bih da ih imenujem.... to je onako ukratko.... dopisacu kad se sjetim jos necega....

Mrzim dlaku u sendviču, pticu koja mi proleće iznad glave, bljuzgavicu od snega, vozače koji po kiši voze blizu trotoara i prskaju pešake, mrzim kišobrane i vunene zimske kape i rukavice, mrzim pitu od duleka, poparu i šnenokle. Mrzim sintetičke stvari - mrzim i košulje, mrzim ovakva jutra kao što je ovo....

mwzim kad rano legnem,tek onako,pa celu noc ne mogu da spavam !!!! i onda se ujutru ko probudim i vidim propusten poziv i pitam se : je,kad li je doso KAD NISAM SPAVLA CELU NOC !!!???

Ajmo dalje :lol:

Mrzim paradajz u sendviču, rovito jaje, krastavac iz turšije, kajmak s mleka i masnu hranu. Mrzim komarce i gusenice. Mrzim zvuk sata - ono tik-tak, tik-tak. Mrzim kotrljajuće R u govoru...

majcheki:
Ajmo dalje :lol:

Mrzim paradajz u sendviču, rovito jaje, krastavac iz turšije, kajmak s mleka i masnu hranu. Mrzim komarce i gusenice. Mrzim zvuk sata - ono tik-tak, tik-tak. Mrzim kotrljajuće R u govoru...

i ble Majce..ja od svega sto si ti navela samo ne volim rovito jaje , kajmak, komarce i gusenice...;-)
a dodala bih....-mrziiim muve, BUBE posebno.....,guzvu u saobracaju,pravdanje,kisu,laz,bolest,rat,neukusm nekulturu, GLUPOST posebno...i tako....svasta - nesto.....

Alkoholicare,narkomane, stipse, kriminalca, politicke prevrtljivce, grebatore, smrdljive, ljude koji zderu, ljude koji su opsednuti novcem, promiskuitetne tipove, egocentricne, uvredljive, preosetljieve, ljude koji slusaju U2, one koji narucuju pivo uz ribu i spricer uz burek, one koji slusaju samo sebe, muskarce koji gledaju u solju, muskarce koji vole samo plavuse, muskarce i zene koji se hvalisu svojim seksualnim uspesima. Tipove koji ne mogu da zive bez televizora….

Suzy:
i ble Majce..ja od svega sto si ti navela samo ne volim rovito jaje , kajmak, komarce i gusenice...;-)
a dodala bih....-mrziiim muve, BUBE posebno.....,guzvu u saobracaju,pravdanje,kisu,laz,bolest,rat,neukusm nekulturu, GLUPOST posebno...i tako....svasta - nesto.....

:lol: :lol: a da se kladimo da to nije sve?

Mrzim kad mi neki x ljudi čestitaju nešto i kad me cmaču u obraz - pogotovo ako su znojavi.
Mrzim one babske najlonke do kolena iza kojih se obično naziru prašume.
Mrzim kad osoba sa kojom se rukujem ima znojave dlanove.
Mrzim kad vidim skockanu ribu sa blatnjavim štiklama.
Mrzim španske serije.
Mrzim aplauze u filmovima, smeh ''iz kutije'' i beskonačne reklame.
Mrzim betonirane plaže.
Mrzim kad neko ne odgovara na SMS poruku....

Back