Bolje i Sundjer Bob da iskace nego tvoj voljeni Skender F. Vuqleri.Ugasim ja TV onda odem na YouTube i tamo mi iskaču njegovi retardirani video snimci. Taman ga blokiram kad evo njega opet.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje i Sundjer Bob da iskace nego tvoj voljeni Skender F. Vuqleri.Ugasim ja TV onda odem na YouTube i tamo mi iskaču njegovi retardirani video snimci. Taman ga blokiram kad evo njega opet.
Веверица је ту да буде још смешније,само што мислим да деца не размишљају о томе.Koji je inače savršeno logičan, samo se veverica ne uklapa
Da bude što debilnije.Веверица је ту да буде још смешније,само што мислим да деца не размишљају о томе.
Лигњослав оригинал моја мама!Plankton i Lignjoslav su super likovi![]()
Najdebilnije je ono rusko ''nu pogodi'' gde su vuk i zec (prirodni neprijatelji par ekselans!) zajedno, kao i ''maša i medved'' iako bi medved u realnosti smazao mašu ko Panta pitu.Da bude što debilnije.
Više liči na jednog salonskog nacoša, fašova i ''doktora-filozofa''Лигњослав оригинал моја мама!
Мислила сам на карактер.
Lignjoslav me je platio da otvorim ovu temu. Dao mi je hiljadu dolara.ЛИГЊОСЛАВЕ СРБИНЕ!
rođendanski poklon?Lignjoslav me je platio da otvorim ovu temu. Dao mi je hiljadu dolara.![]()
Da.rođendanski poklon?![]()
Da.
Ušla je ova moja tema u trend foruma Krstarice. Bravo ja.![]()
Кад би то урадио моја деца би те испребијала..поготово овај од 5 година..Koliko mrzim taj retardirani sunđer to nije normalno! Da mogu dohvatio bih ga i onda bih ga nožem seckao na komadiće koliko me nerviraaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onda bih dohvatio onog retarda Patrika koji me takođe nervira i iščupao bih mu sve krake ostatkom bih nahranio ajkule!!!
Crkni sunđer Bobe Kockalone!!!![]()
Ne volim ga ni ja, pa ga ni ne gledam, što i tebi savetujem.Koliko mrzim taj retardirani sunđer to nije normalno! Da mogu dohvatio bih ga i onda bih ga nožem seckao na komadiće koliko me nerviraaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onda bih dohvatio onog retarda Patrika koji me takođe nervira i iščupao bih mu sve krake ostatkom bih nahranio ajkule!!!
Crkni sunđer Bobe Kockalone!!!![]()