Mrzim ovaj forum

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 349237

Iskusan
Poruka
6.633
dubinski, ne mogu da opišem.

Zamolio sam još pre dva meseca da me skinete odavde. 6 puta. Jedino što sam želeo jeste da me izbacite sa nekim nickom tipa gost 3003 5055, a ne ovim nickom koji veoma volim da bi mi bio crn. Ovo je 7 put da pokušavam..
Nadam se da ću prodreti do vaših srca.

Znam da sam ti sanjao greh i laž
Imam svoju slobodu ali nemam dovoljno vremena
Vera je slomljena,suze moraju biti isplakane
Hajde da malo živimo,posle ćemo umreti

Divlji konji nisu me mogli odvući
Divlji,divlji konji,jahaćemo ih jednog dana

Zamolio sam još pre dva meseca da me skinete odavde. 6 puta. Jedino što sam želeo jeste da me izbacite sa nekim nickom tipa gost 3003 5055, a ne ovim nickom koji veoma volim da bi mi bio crn. Ovo je 7 put da pokušavam..

Znam da sam ti sanjao greh i laž
Imam svoju slobodu ali nemam dovoljno vremena
Vera je slomljena,suze moraju biti isplakane
Hajde da malo živimo,posle ćemo umreti

Divlji konji nisu me mogli odvući
Divlji,divlji konji,jahaćemo ih jednog dana

Ali mi te volimo. Nemoj da nas ostavljas.:_(

Što bre, baš je cakan forum, vidiš kakve sve fine spodobe obitavaju ovde, takoreći društvena elita :mrgreen:

Ljudi , divni ste.:sad2:

Hvala vam od srca.

- - - - - - - - - -

Što bre, baš je cakan forum, vidiš kakve sve fine spodobe obitavaju ovde, takoreći društvena elita :mrgreen:

:sad2:

- - - - - - - - - -

Е да није овог форума живот би ми био досадан. Мада су им нека правила ретардирана.

:sad2:

Pre ovog zahteva trazio si promeni korisnickog imena Aleksandar Zarić > Michigan J. Frog,sto ti je uradjeno odmah.
Brisanje naloga ne ide odmah vec posle izvesnog vremena iz razloga sto se najcesce korisnici predomisle i onda salju
zahteve da im se nalozi ne brisu.Kako se ti nisi predomislio a i mrzis ovaj Forum, nalog ce ti biti obrisan, a tema se zakljucava.
Pozdrav i sve najbolje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back