M
mr.I
Gost
a shto ,jel` ti smeta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mr.I:aha, razvijam temu :wink:
Aaaaaaaaaa... ja mislio razvijas temu...mr.I:aha, razvijam temu :wink:
ma neeeeeeee, nego razvijam temu :wink:kortikal:Aaaaaaaaaa... ja mislio razvijas temu...mr.I:aha, razvijam temu :wink:
![]()
mr.I:ma neeeeeeee, nego razvijam temu :wink:kortikal:Aaaaaaaaaa... ja mislio razvijas temu...mr.I:aha, razvijam temu :wink:
![]()
mr.I:ma neeeeeeee, nego razvijam temu :wink:kortikal:Aaaaaaaaaa... ja mislio razvijas temu...mr.I:aha, razvijam temu :wink:
![]()
kortikal:Ok... ali: verovatno da je bio dovoljno oprezan/normalan/trezan, ne bi ni zgazio kucu... A ako je vec zgazio i ostavio - zar nije time ugrozio i zivote ostalih vozaca itd. ??? Mogao je makar da je pomeri u stranu...JOXY:Cekajte,treba vam neko smiren i objektivan kao ja.
Dakle,sta je covek-vozac trebalo da uradi u toj situaciji?Predpostavimo da je bilo ili-ili,odnosno ili da zgazi psa ili da svi prisutni u kolima odu u p.m.! Sta je drugo mogao.Znaci,morao je da ga zgazi.Dalje,sta sad moze kad je vec zgazio,da se vrati i pokupi kuce,tj.ono sto je ostalo od njega,i sahrani ga?Mislim,volim zivotinje,ali budimo realni.Sta biste vi uradili?Dali biste mu vestacko disanje?
Bolje da pricamo o na primer tome kad nekog coveka udari auto i ovaj produzi bez blama. To je mnogo gori problem,zar ne?![]()