Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Ma važi, nego ja mislila da uhvatim na patetiku, kao imam malu bebu pa nemam vremena da pravim kolače ... nego samo da jedem![]()
![]()
Ćuti tu, nisi trudna pa da ti praštamo žderkanje!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma važi, nego ja mislila da uhvatim na patetiku, kao imam malu bebu pa nemam vremena da pravim kolače ... nego samo da jedem![]()
![]()
Ja sam po ovom tvom postu zaključila da si ti prikriveni talenat....nebrušeni dijamant...poslastičarski!
Samo ti vežbaj, na radost tvoje okoline! Važno je da je ukus dobar, a za oblik ćemo lako!![]()
Vi'š taote, pade mi na pamet da ja tebe zovem kod mene kad pravim kolače a ti mene kad ti praviš... i bićemo ribe i po!![]()
Ćuti tu, nisi trudna pa da ti praštamo žderkanje!Čuvaćemo mi bebu, mogu ja i palačinke da jedem!
![]()
imaš pdf kulinarstvo a tamo masu recepata za torte koje se ne peku a i za najlepđe rođendanske torte. Pogledni oduševićeš se šta žene umeju da naprave
Hocuuuu i jaaaa na tortuuuu i kolaceeee...ili sta god... a imam izgovor, pa ce mi sve biti oprosteno!!!
![]()
A da sto se teme tice, samo da nadjem u kojoj kutiji mi je knjiga moja recepata pa cu napisati par lepih...![]()
Kockici je oprošteno sve! Dobija duplu porciju!![]()
Weeeeeee...![]()
![]()
![]()
Pussy kad zoves na tortu?!![]()
pazi da ti Pussycatina maca ne pojede tortu.Cula sam da je opasna zverka ta crna macaaaaaa
![]()
pazi da ti Pussycatina maca ne pojede tortu.Cula sam da je opasna zverka ta crna macaaaaaa
![]()
Weeeeeee...![]()
![]()
![]()
Pussy kad zoves na tortu?!![]()
A jel se važi ako umesim tiramisu iz kesice, neće niko da provali...![]()
Uuuuu ma sta godiako ja ne volim kafu, ali tiramisu volim da jedem...
![]()
Apropo tiramisu ja ga pravim sa pravim Mascarpone sirom, bude najbolji!!!![]()
E baš me zanima jel probao neko da smućka onu cheesecake iz kesice, isti proizvođač ko i za tiramisu... ja se nešto baš naložila da probam i skapiram da ni u jednoj prodavnici ne mogu da ga nađem...![]()