Mrzi, mrzi, voli, voli...

Stalkeri ili hejteri ce naravno uvek tvrditi da je zrtva kriva za ono sto joj se desava. Kad vas neko stalno gnjavi i ide za vama na nekoj drustvenoj mrezi da bi vas vredjao i uznemiravao iako ste mu jasno stavili do znanja da vam nije do komuniciranja sa njima sta vam preostaje?

Hm, uglavnom ignorišem one koji mi idu na ******. :)
Ali nekad se desi da se čovek tol'ko zahebava da pretera i da mu se mora objasniti da treba da prestane da serre. :)
Da ne govorim o tome da su i meni u par navrata to objasnili. :malav:
Sad kontam, ne smaram narod, ali isto tako molim smarače da sjašu.
Hvala. :)

Osoba nas iziritira jednim svojim stavom, drugim, petim... i od tada, sve što ta osoba kaže je glupo i razlog za konflikt sa njom. Ništa ona ne može pametno reći. Dobro, ne mora pametno, ali ne može baš sve što napiše biti toliko loše.
Sa druge strane kada se sa nekim uvažavamo, da se tako izrazim, jelte... ne ulazimo u diskusiju, klonimo se i ne želimo da se zameramo iako nam je to što je napisala ta osoba zasmetalo.
Svesni smo svi progona nekih ljudi na ovom forumu... neki u tom progonu učestvuju povremeno i kada ih iznervira ono što su oni napisali, a neki konstantno... Razumem konflikt, razumem sve, ali pik na određene ljude bez obzira šta oni pisali ne razumem.
Čemu to? Zar nije malo otužno i ograničeno poimanje u pitanju?

Ja se ovde ne vezujem za ljude i nikove, vec za reci i ono sto je napisano....ako se slazemo na jednoj temi, ne moramo se slagati na drugoj. Ali ako smo razumni, to neslaganje ce ostati samo na nivou teme i nece preci u licno vredjanje i prepucavanje. Inace nisam konfliktna licnost i ne volim ispravljanje krivih drina.

Ja se ovde ne vezujem za ljude i nikove, vec za reci i ono sto je napisano....ako se slazemo na jednoj temi, ne moramo se slagati na drugoj. Ali ako smo razumni, to neslaganje ce ostati samo na nivou teme i nece preci u licno vredjanje i prepucavanje. Inace nisam konfliktna licnost i ne volim ispravljanje krivih drina.

U prevodu zrela osoba... i ja ću to biti kad porastem..:D

postoje oni koji su mi simpaticni i oni koji nisu, ali to ne menja cinjenicu da pametne stvari i duhovite procitam i od onih koje ne simpatisem, pa se desi da dam reputaciju nekom i sa kim nemam slicne stavove
nemam pik na nikog, a ima i situacija kada se suprotstave stavovi i sa meni dragim osobama pa nikom nista
misli da onaj ko nema sirinu shvatanja da uvazi tudje misljenje bez obzira na razlicitosti nema dovoljno materijala za kvalitetnu diskusiju i takve sagovornike izbegavam

mV:
ova tema se jos razvlaci, a svega dve strane ima :malav:
moracu da dodjem posle da ostavim jos neki komentar

Ova tema ti je cetiri strane napred, tri strane nazad...

Sve zavisi kako ko raspozna ton post-a i kako to onda moderatori shvate, kroz prijavu doticnih post-ova. A ako se u niz povezu vise faktora izvesnih kvaliteta... Onda videti prvi red. (prim.aut.)

Back