mrzeti sebe

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Koliko je lako ili tesko shvatiti coveka koji mrzi sebe i kaze...Ja mislim da zena koja voli mene nije normalna! Jer kako moze biti normalna osoba koja voli nekog kao ja :?: Meni stvarno ne treba nenormalna zena... Eto to rece neko kome je samopouzdanje totalno opalo i nikakva filozofiranja ne pomazu...Ima li ovde nekih koji tako misle iz ko zna kojih razloga?

ariela:
Koliko je lako ili tesko shvatiti coveka koji mrzi sebe i kaze...Ja mislim da zena koja voli mene nije normalna! Jer kako moze biti normalna osoba koja voli nekog kao ja :?: Meni stvarno ne treba nenormalna zena... Eto to rece neko kome je samopouzdanje totalno opalo i nikakva filozofiranja ne pomazu...Ima li ovde nekih koji tako misle iz ko zna kojih razloga?
Izvini ariela, ali takvog čoveka ne treba shvatati. To je jedan običan folirant; kao nisu dovoljno trčkale oko njega te koje on NEĆE, nego će da izvali takvu glupost nad kojom će se neka zamisliti ( :shock: ) da bi trčkala još malo?
Ne treba mu nenormalna žena... A šta - treba mu normalna koja ga neće voleti?
Da, verovatno mu treba neka koja ga neće voleti.

Ma, jednom rečju - FOLIRANT!
I nemoj molim te da mu 'filozofiraš' i pomažeš; biće još gori... Kakvo crno samopouzdanje; taj sam ima više sujete nego pola sveta, ako je u stanju da je i na takav način podiže... Mislim da mu je ti uvećavaš, i ostale koje se ozbiljno zamisle nad njegovim 'problemom'.

stefane ne moraš da zapisuješ: matija bećković -- knjiga se zove --- o medjuvremenu i još o ponečemu --- tako nekako ;;;; ima naslov o ženi koja bi se udala za njega -- izgleda je ovo prepisano iz te knjige ,,,ma verovatno jeste PLAGIJATORI jedni :twisted:

ariela:

ha ha haaaa Vudi Alen....to ti je onaj glumac-reyiser procelav s naocarima.mrhsav.trayi u nekom video klubu sa starijim filmovima

e on to govori tako da je taj tvoj lik to ukrao a nije ti rekao.....plagijator

Steffan:
-Eva-:
Što? Možda iz svega toga i ispade nešto dobro, npr. mali mesnati valjušak u sosu. :?

hahahah ma jok bre, ja sam vegetarijanac.. :? i zadnja stvar sto zelim je da jedem sopstveni penis u sosu.. hahahahaha :lol:

ebote sanjala sam veceru i moji su pekli neki penis...od neke zivotinje...to je bilo na meniju...sad sam se setila :shock:

stefane ni ti ne znash za v. alena a mogao bi po godinama dakle dziber povrsnjak

ok ne hvali se svojim znanjem uvek ima neko ko zna vishe ali sad mogu izgleda da ovde nema :twisted:

ariela:
Sve mi se chini da je to malo suptilnije "Raskidamo"...

mackica ns:
ariela:
Izvini ariela, ali takvog čoveka ne treba shvatati. To je jedan običan folirant; kao nisu dovoljno trčkale oko njega te koje on NEĆE, nego će da izvali takvu glupost nad kojom će se neka zamisliti ( :shock: ) da bi trčkala još malo?
Ne treba mu nenormalna žena... A šta - treba mu normalna koja ga neće voleti?
Da, verovatno mu treba neka koja ga neće voleti.

Ma, jednom rečju - FOLIRANT!
I nemoj molim te da mu 'filozofiraš' i pomažeš; biće još gori... Kakvo crno samopouzdanje; taj sam ima više sujete nego pola sveta, ako je u stanju da je i na takav način podiže... Mislim da mu je ti uvećavaš, i ostale koje se ozbiljno zamisle nad njegovim 'problemom'.
lepo si to rekla...postoje manipulatori...kojima je zabava da tako pricaju...stvari koje teraju druge osobe da razmisljaju sta je hteo da kaze...i skoro uvek prodje ono sto je zamislio sa tim da postigne...

Ili je folirant ili nije.
Licno sam imao par drugova koji su imali vrlo slicne price. Ali nisam ih smatrao folirantima vec duboko iskompleksiranim tipovima.

Smatram da takvim likovima treba pomoci i vratiti im samopouzdanje nekako, ako ne folira.

dosadni ste. a machke se pare u februaru i najcesce radjaju po sest machicha. mada kako je vreme odmaklo pare se tokom cele godine. nekad jure gachke a nekad golubove. a neke vole tofu. soja ne preyivljava ako nije prskana. japanci jedu soju.

Back