Mrtav Ladan 2 deo

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Upravo na pinku gledam po 10put mrtav hladan. Obozavam taj film, i rekoh cisto da vidim kako je bilo na snimanju filma, ukucam na googlu mrtav ladan na snimanju.
I izbaci mi da se snima drugi deo, po komentarima vidim da to nece biti toliko smesno kao prvi deo.

Da li mi neko moze reci radnju filma i za kada je premijera zakazana, da li se pojavljuju isti glumci kao i u prvom delu? Hvala

kako vam je smesan taj kreveljenje humor kad posle svake izvaljene ''odvale'' kao da se ceka reakcija publike i sve namenski se ide u pokusaj pravljenja citata koji bi se kao pamtili,pa ne moze sine vise niko da ponovi maratonce, ko to tamo peva ,andjele i sl

Upravo na pinku gledam po 10put mrtav hladan. Obozavam taj film, i rekoh cisto da vidim kako je bilo na snimanju filma, ukucam na googlu mrtav ladan na snimanju.
I izbaci mi da se snima drugi deo, po komentarima vidim da to nece biti toliko smesno kao prvi deo.

Da li mi neko moze reci radnju filma i za kada je premijera zakazana, da li se pojavljuju isti glumci kao i u prvom delu? Hvala

Pojavljuju se !
Posebno se ističe Bata Paskaljević.
On je, prosto, neodoljiv !
Koliko se pojavljuje.
Ali, uopšte se ne primećuje....
Podgrejavanje.
Percepcija sarme.
Što se više podgrejava, sve bolji kvalitet !

Poslednja izmena:
Pojavljuju se !
Posebno se ističe Bata Paskaljević.
On je, prosto, neodoljiv !
Koliko se pojavljuje.
Ali, uopšte se ne primećuje....
Podgrejavanje.
Percepcija sarme.
Što se više podgrejava, sve bolji kvalitet !

Gde se pojavljuje ? Jer premijera bila ili?
p.s
recimo ja maratonce ne mogu da smislim i taj crni humor u filmu, ako sam ih gledao jednom ceo film eo tu me ubi

Back