Mrtav kit nasred livade u Engleskoj! Ajde!?

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
182510_kit-na-livadi_f.jpg

Mrtav kit nasred livade u Engleskoj!

Otkud kit na livadi?! Ovo su se pitali i najiskusniji stručnjaci za morski svet pošto su nasred jednog polja u istočnom Jorkširu zatekli leš vodene zveri dugačke više od deset metara!

Misterija: Telo kita nađeno skoro kilometar od obale

Da čudo bude veće, kit je pronađen na čak 800 metara od obale, što je zbunilo i najiskusnije poznavaoce morskog sveta. Pozvani su i stručnjaci za kitove, koji su na kraju zaključili da je kita najverovatnije na livadu donela plima, a da se voda kasnije povukla.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
bas nesto ne verujem u `objasnjenje`

sam nije mogao da ispliva, jer obicno se kit nasuce na liniji dodira obale i mora

ko ili sta je bacilo kita 8 fudbalskih terena daleko od vode?

Otkud kit na livadi?! Ovo su se pitali i najiskusniji stručnjaci za morski svet pošto su nasred jednog polja u istočnom Jorkširu zatekli leš vodene zveri dugačke više od deset metara!

Da čudo bude veće, kit je pronađen na čak 800 metara od obale, što je zbunilo i najiskusnije poznavaoce morskog sveta. Pozvani su i stručnjaci za kitove, koji su na kraju zaključili da je kita najverovatnije na livadu donela plima, a da se voda kasnije povukla.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

sam nije mogao da ispliva, jer obicno se kit nasuce na liniji dodira obale i mora

то је бар лако

у питању је гас из мочваре или неки атмосферски феномен :lol:

Vetar ga doneo. Znaš nastane oluje pa usisa ogronmnu vodu sa kitom i to negde mora pasti. :D
Druga - gasili požar, pa zahvatili avionom i kada kada su zahvatili vodu, pa im tu ispao. :D

Treće - upecao ga lokalni ribar pa ga pod okriljem noći tu doveo da zbuni narod (kao onaj kod Bora,kod nas, što se preobukao u venčanicu )

Krali kitove iz mora, lovokradice, noću...pa kad su bežali ispao iz kamiona...

Ima još mnogo, beskonačno noramalnih objašnjenja...

:D

Можда су га риболовци/криволовци уловили па ставили у ону носиљку од хеликоптера и хтели да га пренесу - а он се мигољио и ритао и испао на ливаду...:think:

Можда су га риболовци/криволовци уловили па ставили у ону носиљку од хеликоптера и хтели да га пренесу - а он се мигољио и ритао и испао на ливаду...:think:
Da to moze da se odradi, al reci mi da li ikoji krivolovac ima helihopter a posebno te velicine da podigne toliko meso.
Batice da on ima takav helic ne bi mu ni palo na pamet da fata kitove, vec bi verovatno imao posla preko glave.

Nista neobicno,negde sam na postovim ovde navodio da je plima ovde kod mene u Wales-u od 8 do 12 metara u visinu ili dubinu kako ko uzme tako da taj kit nije nista neobicno, plus taj dan je bila rekordna plima i oseka tako da za sve ima objasnjenje.
To sto ne verujes u objasnjenje tvoja volja evo to sam bas juce citao u novinama samo sto su slike ovih novina malo drugacije i iz drugog ugla gde se vidi okean iza kita, a ne kao ovde samo livada,ali to je posledica novinske kuce da zaradi sto vise na prodaji NE LAZIMA nego PAMETNIM SLIKANJEM,raznih uglova, ne dovrsenih prica, i raznoraznih namerno uskracenih detalja.

Nista neobicno,negde sam na postovim ovde navodio da je plima ovde kod mene u Wales-u od 8 do 12 metara u visinu ili dubinu kako ko uzme tako da taj kit nije nista neobicno, plus taj dan je bila rekordna plima i oseka tako da za sve ima objasnjenje.
To sto ne verujes u objasnjenje tvoja volja evo to sam bas juce citao u novinama samo sto su slike ovih novina malo drugacije i iz drugog ugla gde se vidi okean iza kita, a ne kao ovde samo livada,ali to je posledica novinske kuce da zaradi sto vise na prodaji NE LAZIMA nego PAMETNIM SLIKANJEM,raznih uglova, ne dovrsenih prica, i raznoraznih namerno uskracenih detalja.

bate, meni ona livada nimalo ne deluje kao da je pre par sati bila pod vodom u kojoj je mogao da pliva kit.

twitter zavera stoj iza ovog dogadjaja...

http://www.whatisfailwhale.info/

2528892623_27b101f93e_z.jpg

Ovaj simbolizam golubica i kita nesumnjivo nam ukazuje na pocetak invazije na zemlju Plejadjana preko kit Cetus sazvezdja.. (sa koga poticu Srbi kako je neko vec ustvrdio na foumu, dakle dolaze iz svemira nasi veliki kitni rodjaci da nas spasu ali golubari ne navode kiborg kitove bas precizno )

twitter zavera stoj iza ovog dogadjaja...

http://www.whatisfailwhale.info/

2528892623_27b101f93e_z.jpg

Ovaj simbolizam golubica i kita nesumnjivo nam ukazuje na pocetak invazije na zemlju Plejadjana preko kit Cetus sazvezdja.. (sa koga poticu Srbi kako je neko vec ustvrdio na foumu, dakle dolaze iz svemira nasi veliki kitni rodjaci da nas spasu ali golubari ne navode kiborg kitove bas precizno )

:zcepanje::klap:

Ako ga je neko vukao do ovde mislim da bi na livadi ostao trag vozilaa jos plus su vukli onolikog teskog kita!
E sad da je bila plima verovatno bi neko to znao da kaze u blizini i opet bi ostao trag...
E sad posto su sva najlogicnija objasnjenja predstavljena i nijedno ne pije vodu idu ona malo da kazemo natprirodna...

Mozda je kit plivao tamo gde mu nije mesto i naisao na neku crvotocinu tj neki portal u moru pa se slucajno prebacio ovde na ovoj livadi!!!
To mi je palo na pamet jer postoji prica kako se neki americki brod naso na skroz drugom kraju okeana ne secam se tacno kako je bilo a ima veze prica sa teslinom kuglom...Nasli su se skroz na drugi kraj okeana gde su neki ljudi bili sastavljeni zazidani u brod povezani da se najezis...

Druga opcija je da su vanzemaljci oteli kita iz vode da bi vrsili neka svoja ispitivanja i kad su hteli da ga vrate omasili za 800m...

Treca opcija koja mi je pala na pamet je to da je kit mozda prosao kroz neki portal iz svog univerzuma i dospeo u nas slican gde je voda ovde kod nas udaljena 800m od kopna...

Mozda one crvotocine sto su se pojavljivale na nebu u Australiji, Kini, i Norveskoj mogu da se manifestuju i u vodi, moru okeanu pa je jadan kit proleteo kroz nju i zavrsio u ovaj univerzum pravo na kopno...

Ili je Uma Turman trazila od nekog kineza ili japanca meso od kita, pa je covek pitao "ti kita oces" a ona "pa moze" a on na to "evo samo da ga doteramo":D

Eto :D

Poslednja izmena:

Back