Mršavost, pa mršavost!!!!

jok zdravo je jesti nezdravo samo zbog izgleda. duso imam ja odredjenu diplomu zbog koje znam sta i kako funkcionise u telu, a tebi ako se ne dopada, ne moras bar da nameces svoje ako mogu da primetim ne samo glupe nego i ogranicene stavove. dakle, idi uzivaj u svom prezderavanju ali ovde nemoj da pises gluposti jer citaju i ljudi koji traze stvarnu pomoc, a ne infarkt u 30oj zbog dijete 'a la moron'. :roll: prihvati da postoje prirodno mrsavi ljudi i da njima fali misicna masa ne salo.

jok zdravo je jesti nezdravo samo zbog izgleda. duso imam ja odredjenu diplomu zbog koje znam sta i kako funkcionise u telu, a tebi ako se ne dopada, ne moras bar da nameces svoje ako mogu da primetim ne samo glupe nego i ogranicene stavove. dakle, idi uzivaj u svom prezderavanju ali ovde nemoj da pises gluposti jer citaju i ljudi koji traze stvarnu pomoc, a ne infarkt u 30oj zbog dijete 'a la moron'. :roll: prihvati da postoje prirodno mrsavi ljudi i da njima fali misicna masa ne salo.

a hoces reci da si puna sala a da nemas misica !!! grozno!!!!!! :hahaha:

Istina.
No, kad je to u pitanju, sreća pa se reguliše sa godinama.
Do 28. godine moja maksimalna težina je bila 56kg na 180cm visine. A jela sam kao mećava i stalno sam bila gladna, teže me bilo hraniti nego oblačiti.
Od 28. sam postepeno počela da se popunjavam, a pritom ta vučja glad se smanjila, manje sam jela, prosto sam osećala da mi više nije potrebno toliko. Sada sam negde između 65 i 70kg i super se osećam sa tom težinom.

Jedini pametan savet koji mogu da dam iz iskustva je: jedi kad si gladan i onoliko koliko si gladan. Takva navika će sprečiti problem naglog i prekomernog gojenja kad se metabolizam uspori.

Uradi kao sto te medved savetuje...i nemoj da obracas paznju na kilograme, ne optrecuj se njima... + jedi 5-6 puta dnevno ...izmedju obroka grickaj orahe..itd...

Back