***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
ti izgleda ne znas jer mnogo jedes sta ne treba (da se ne izrazavam, skapirao si
)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti izgleda ne znas jer mnogo jedes sta ne treba (da se ne izrazavam, skapirao si)
jok zdravo je jesti nezdravo samo zbog izgleda. duso imam ja odredjenu diplomu zbog koje znam sta i kako funkcionise u telu, a tebi ako se ne dopada, ne moras bar da nameces svoje ako mogu da primetim ne samo glupe nego i ogranicene stavove. dakle, idi uzivaj u svom prezderavanju ali ovde nemoj da pises gluposti jer citaju i ljudi koji traze stvarnu pomoc, a ne infarkt u 30oj zbog dijete 'a la moron'.prihvati da postoje prirodno mrsavi ljudi i da njima fali misicna masa ne salo.

Istina.
No, kad je to u pitanju, sreća pa se reguliše sa godinama.
Do 28. godine moja maksimalna težina je bila 56kg na 180cm visine. A jela sam kao mećava i stalno sam bila gladna, teže me bilo hraniti nego oblačiti.
Od 28. sam postepeno počela da se popunjavam, a pritom ta vučja glad se smanjila, manje sam jela, prosto sam osećala da mi više nije potrebno toliko. Sada sam negde između 65 i 70kg i super se osećam sa tom težinom.
Jedini pametan savet koji mogu da dam iz iskustva je: jedi kad si gladan i onoliko koliko si gladan. Takva navika će sprečiti problem naglog i prekomernog gojenja kad se metabolizam uspori.

za gospodina genijalca: odrasti pa se dokazuj. ovako samo dokazujes koliko ti mozga fali, a to nikakva dijeta ne resava![]()

) pa moraš da dodješ na forum da pokazuješ koliko si pametan 
Wow... Mora da je tužno kad te u rl niko ne sluša (pitam se zašto) pa moraš da dodješ na forum da pokazuješ koliko si pametan
samo nastavi...![]()
ajde bre prestani da me proganjas po forumu skini mi se