Mrkonjić napustio studio

Aj ukratko. Bora za kraj emisije krenuo da cita neku svoju pesmicu i na pola ga prekide vaskara kao kraj emisije na sta se Bora proderao tako da su onom Ostojicu iz LDP-a popucala stakla na cvikerima " NE PREKIDAJ ME DOK CITAM PESMU" rece Bora gromoglasno i nastavi dalje;ova zacuti.....ali posle par sekundi ona opet prekida i kao kraj emisije na sta Bora opet gromoglasno "NEMOJ VISE NIKADA DA SI ME PREKINULA KADA CITAM PESMU " tako da joj je oduvao sve vaske iz kose.......Bora je popizdeo ali bas a ova se sva zarumenela.

:lol::lol::lol: Бора цар...па тако и треба с њима.:lol:

Ipak je najodvratnija ona "sve za ljubav " takvo pateticno smece sa onom piskavom dronfuljom Sanjom Marinkovic jos nije vidjeno ,e da ne treba zaboraviti ni bolesno Americko rvanje i imbecilno "oralno doba " na FOXu ono je tek strasno ,mislim nikad Gutovic nije vazio za nekog vrhunskog glumca al ovo na sta je spao je ispod samog dna ,a i ono sranje na B92 sa Mandom bi isto ukinuo.Da ne govorim o onoj nesrecnici bez dva grama mozga Jovicevicki koja mora da oralno zadovoljava Svinjoglavog cim je postala glavni novinar javnog servisa posto ne vidim ni jedan drugi razuman razlog :shock::confused: ,ona histericna i uspaljna Miljkovicka takodje , tuga i jad .

Jovicevicka?? Koja je to?? Jel to ona plava sto vodi oni neku politicku emisiju i sto joj je lice ukoceno .Samo usne se mrdaju.
Pa da to je od pusenja garant , vodi utorkom onaj nesrecni Upitnik ili kako se zvase , a najbolja je bila kad je uspaljena ko tinejdzerka u pubertetu dozivljavala visestruke orgazme kada je intervjuisala matoru komunjarsku drtinu Kadijevica u Moskvi , ono je stvarno bilo za povratiti .

Back