Мркоњић : Чанак је пајац !!!

Мркоњићу, ти ли си?:eek:

...osporovas strucnost i kazes ima bar 5oo strucnijih. Navedi samo deset sa dokazima- gde rade, sta su uradili... I sta fali njegovom obrazu. Pa covek veran partiji i idolu... Mislim iluzorno je da ocenjujes, komentarises o nekome i necemo ako nisi iz tog miljea. Zamisli kako bi izgledalo da ja komementarisem tvoju sposobnost, znanje, vestinu, umece, poroddicnu i ostalu situaciju na bazi pisanja nekog medija ili saznanja koja iznose forumasi, odnosno njihovih razmisljanja a ona su....

У овоме је поента...а не у оспоравању стручности.

И још нешто, Мркоњић је познат по томе да је човек режима.
У таквим околностима је лако радити и бити главни.

Ај' буди против режима и направи име у Србији, или буди ван странке и направи име...према томе, рачуница је овде веома јасна, бар мени.

И да, ако ме познајеш, не бих имала ништа против да процењујеш мој рад.
Веруј ми, код мене се ништа не мери дуплим аршином.

:lol: Оно, баш ме је потресао овај твој пост.

Ја нисам рекла да је Мркоњић нестручан, већ да има много стручнијих од њега који се нису пробили јер имају образ, а не ђон уместо њега.;)

1. нађи где сам рекла да је нестручан
2. научи да читаш и не изврћи моје изјаве

Sofijaaaaaaaaaaaa........upozorenje....!!!!!!!!!;)

И још нешто, Мркоњић је познат по томе да је човек режима.
У таквим околностима је лако радити и бити главни.

Ај' буди против режима и направи име у Србији, или буди ван странке и направи име...према томе, рачуница је овде веома јасна, бар мени.

А да не причам колико је добрих инжењера из те гране коју се потуцају по иностранству, раде за Емирате и за њихове милијардере...замисли, Арапину су добри , а у Србији никако да се истакну.
Зашто ли?
Управо зато што нису хтели да иду Мркоњићевим путем. Већ су хтели чисту лову и руке.

Očekujem orden od Tadića
- Predložio sam Dragana Đilasa da dobije orden za obilaznicu oko Beograda.

A on će vas?
- Ma ne, ja očekujem orden od Borisa Tadića.

Извор : интервију Блиц

Сећам се када је, за време обнове земље након бомбардовања,
Мркоњић обилазио градилишта, носио паре у торби, делио "плате и бонусе"...

Сећам се и када је ошамарио неког јадника на градилишту надвожњака код Велике Плане, али то је брзо заташкано ...

Mrkonjić:
Ja ne mogu da glumim nekog vernika, kad sam vaspitavan uz Karla Marksa, Tita i Staljina. Rastao sam uz “Kapital”, a ne Bibliju, mada ni “Kapital” nisam pročitao.

Vučelić je nepouzdani bonvivan, kome ništa nije sveto. On je šićardžija i tompus majstor, kome je muljanje i lako opsenjivanje okoline životni stil.

imgSizer.aspx

[SUP] Milutin Mrkonjić, SPS, Kurir, 12. jun 2008:[/SUP]

"I Holandija, ono ***** od zemlje, oni će da nas ucenjuju! Pa holandski lekari se ubili Slobodana Miloševića u Hagu!"

„Odgovaraće kad-tad. I Holandija što je ubila Slobodana Miloševića! Ubice!”

„Ne znam ko hapsi, to nije bitno. Za mene je sve to vlast DOS, od Petog oktobra naovamo. Ko god ga je uhapsio, budala je! Ne mogu da hapse ljude kad god se digne ***** Holandiji! Ej, bre, mi hapsimo naše ljude! To ne može! To nije put u Evropu, i tu Evropa greši. I naši koji to rade nek idu u ***** zajedno s njima! Napiši to lepo, Mrkonjić im to poručuje.”

"Ma, hapsiti čoveka kada sastavljamo vladu i kada Evropa insistira... Pa, Evropa jede govna, i to napiši! To je pogrešan potez danas. Ostavite, bre, ljude na miru! Oni treba da odgovaraju što su bombardovali našu zemlju!"

"Naravno da je ovo problem i da ruši sve napore i bitke koje vodimo da dođemo do ove usrane vlade! Kad god se pravi Vlada, ovako se nešto dešava! Prošli put su jurili Ratka Mladića da pokažu kako sarađuju s Hagom."

Back