Мреже: Испливала документа-Војислав Шешељ дефинитивно УДБАШ!?

На овој фотки уопште не гледа у Вожда Србије...а и некако се кисело смејуљи, док је Шешеља гледао директно у очи...

Мислим да има везе са тиме што је Војислав Хрват.
Pa tko bi živ mogao gledati u anđeosko lice?
Umro bi od ljepote.

Šta ti kažem ? Neke stvari se ne mogu saopštiti pod anestezijom.
Gospodin Šešelj ,hvaljen i osporavan,ugledni je pripadnik ovog društva.S druge strane ti si jedno ništa,ništavilo.
Ja sam daleko iznad tebe i tvog Vjekoslava,po svim merilima.Ukoliko se sa njim poistovecujes,pripadnikom srpskog naroda ne mozes se nazvati.

Pa tko bi živ mogao gledati u anđeosko lice?
Umro bi od ljepote.

Видиш, о томе нисам размишљао.

Срећа па је наш Вожд скроман, па унутрашњом снагом пригуши тај свој сјај, да прости људи не падају пред њим мртви.

Kako su isplivala?

Bila vezana za betonski blok pa on pukao?

Svi znaju da je Seselj hrvat i udbas. Od prvog dana. Od prvog nastupa. Od saznanja iz biografije. Od hiperprodukcije onih ogavstina od "knjiga". Od pretnji Milosevicu, pa od "eskiviranja" udbe koja hoce da ga likvidira a on vest ko sam djavo pa izbegava. Od ciljnog smestanja u murdelj na dva dana na Kosovu kad je bajka za mase pukla kao mehur od sapunice. Od lazne posvadjanosti sa Vukom.
duboka neka voda..............tek poslem 70 godina, isplivalo.

...

Premda to znamo odavno...ali da osvezimo temu...

I premda to nije njegov jedini angazman, jer je verovatno i visedecenijska korisna budala CIA-e...

Мреже: Испливала документа-Војислав Шешељ дефинитивно УДБАШ!?​

https://srbin.info/mrezeisplivala-dokumenta-vojislav-seselj-definitivno-udbas/#gsc.tab=0

E da...pricao sam nekidan o pojmu INFORMER...
To vam je samo engleski Mi6 termin za INFORMATORA...onoga koji sluzbi stranoj ili domacoj dostavlja informacije, druka prijatelje, rodbinu, kolege s posle, svoj narod... itd.

174020a8-7fc8-48e3-957b-61ebf87f4e4c-1.png

...

НЕ ВЕРУЈЕМ! Наш се Војо сад негде сигурно на Динари бори против уташа ако није на хепију.

Ovde se mnogo prica napamet kao i srpski jezik sto se zna napamet, a ne ono sto znaci....

Jedno je informant, jajara koja ide i cinka sve sta stigne,i onda trazi da mu se gleda kroz prste, to nije nikakav pripadnik DB a ni UDBE....
Drugo je neki lokalni operativac DB, koji mogu biti raznih upotreba, a obicno su nisko inteligentni i tu je najznacajnija etiketa kontrolabilan...nikakav moral, spreman za neku korist da odradi bilo sta....za nadredjenog te operativne jedinice...bilo UDBA , bilo DB bilo BIA sad..

Trece je agent DB , agent UDBA , iako se spolja to vidi kao isto , ali nije isto , strateska jedinica... podela operativno , takticko stratesko ,ko ne zna nek cita ekonomiju , tamo to ima objasnjeno kod menadzmenta....cisto da popunite znanje a ne da trucate napamet, nagadjanje..

Zloupotrebe mogu da postoje kod lose uredjene DB strukture, a najcesce kad politicke glavesine pocnu da politicki uvrcu ruku nekoj grani DB, i do izvesne mere DB , UDBA , BIA to mogu da kompenzuju , deleci se na politicki deo i na sluzbin deo..
U SFRJ je pred kraj postojalo cak 9 frakcija DB, eto sta je sluzba radila da bi preziveo interes naroda u odnosu na interese piolitickih elita i kita...

Medjutim ne moze predugo....i onda krene uspavljivanje kadrova...

Super agenti se uspavljuju da bi preziveli kao kvalitet,
Poplava politickih clanova, klinaca koji voze dzipove i dodeljuju im se pojedini kriminalci koje ce da hendluju , sada vec saradjuju , sto je novi pristup u odnosu na UDBU , i na DB, gde su krimosi bili u funkciji povecanja bezbednosti , preko kontrole krimiunala u ogranicenom obliku , to ste mozda negde naculi , uvek je DB imala prste kom kriminalcu sta dozvoljava, a kad mora da odradi nesto , i pocisti svoje dvoriste....mora da bude manji i od sluzbe i od drzave..

Ali narod voli boranijsku logiku , i naravno prvi medju narodom je sljam, oni su zrtve komunizma, a zrtve su i nepostenja, a sljam su stvarno..
Oni su ti cetnici koji su zrtve partizzana, partizani koji su zrtve partizana, i cetnika, uvek olako beze iz borbe i svaki djokica koji im kaze da je DB oni poveruju , a mnogi operativci vole cim malo olizu flasu da se hvale da su operativci DB, sto cete retko cuti od agenta DB, dok je bila DB

Tacno je da moze da se prepozna DB kao i VB, ali to ne moze svako...i nece vam dati potvrdu, ni ako mozete, i tacno mozete da procenite koliko je iznad obicnog salterskog nivoa doticni DB ili VB, sto vise ne vazi za BIA, jer je BIA mnogo otisla u politicki deo , tj previse je dugo politicki dodatak vlasti...i ima za cilj politicku podrsku vlasti...

Uostalom ni vlast vam vise nije nesto sto postuje strukturu nego doso seljak pa ce on sad da kroji grad i Beograd...pa Srbiju....malo da kaplje lova , da pokaze kako je on pametan, tu pokrsi zakon , tamo pokrsi institucije, isto da pokaze kako je seljak mocan...nema veze bosanski ili srpski , izmislice svaki seljak da je Beogradjanin, cim ima licnu kartu da je na BG...
A BG ce da koristi kao dokaz da nije seljacina i da kao ima onog beogradskog smeka, koji postoji , nije da nije postojao, ali je to daleko od nekog kvaliteta koji treba da neko uzima kao kvalitet...BG djani nikad nisu ni promovisali to kao kvalitet za rec, nego u praksi guraju tako , pa to na kraju dovede do uspeha..

Tako da ovde su mnoge price od mnogo ljudi koji svi trce da mnogo znaju , i hvataju se silnih dokumenata i izvrcu ih...sve da bi imali kao cinjenice...tj argumente zza prodaju svojih prica...i naravno dobijanje ubedljivih autoriteta nad narodom u prici...ali to je isto kao kad seljanka koja je tek dosla u BG iz Bojnika i dobila posao u skoli iako je nepismena sa diplomom ko zna kako dobijenom iz kosovske mitrovice , pocne da radi u zgradi gde ima ID kartu kao ulaz u skolu ...sto je pravom profesoru totalno nebitno niti je ikad ista pomoglo deci od nasilja niti je sprecilo nasilje nad profesorima, niti je bilo sta osim za pravni argument i za stalno trosenje para....i poprilicno je ometajuce za slobodnu fluktuaciju i obicno se zaobidje, doduse pravno se ispostuje, tj ima se uvid ko je usao u skolu i od tih spoljnih saradnika...
Ali je smesno slusati pricu koliko je uciteljica iz bojnika postala vazna dolaskom u BG i dobijanjem te id kartice u skoli u kojoj radi i prica to okupljenim komsijama koje je nekako ona i njen muz dovabili uz pivo leti ...

Zato papiri kazu a se u SFRJ uzasno bedno zivelo nije se imalo ni za hranu ni za druzenje, a praksa ko je ziveo zna da u praksi nije bilo tako , ali cifre ne lazu, kapitalisticka ideologija ne laze....lopovi ne lazu , nova Srbija ne laze...
A onda ....odjednom cujes suskanje da nista nije istina, da je sve pokvareno i da su svi lazljivi....ali to nije javna prica...

Zato su na papiru deca ista i u SFRJ i danas, ali tada su bili pioniri , kao politicki oslepljeni i bez mozga, a danas naskacu na glavu vrsnjacima , sutiraju ih na zemlji dok ne otkazu bubrezi i uzimaju i pistolje i pucaju po skolama ili jednostavno dodju sa ekipom i to razrese tiho ali 4 godine se deca sklanjaju jedni od drugih...

Zato sad imate ovakav forum, koji je kao slobodno glasilo ali ni u ludilu ne moze prici sirini tema koje obradjuje rezimski beograd 2 u doba Tita...ili zabavni za narod beograd 1

Poslednja izmena:
...

Premda to znamo odavno...ali da osvezimo temu...

I premda to nije njegov jedini angazman, jer je verovatno i visedecenijska korisna budala CIA-e...

Мреже: Испливала документа-Војислав Шешељ дефинитивно УДБАШ!?​

https://srbin.info/mrezeisplivala-dokumenta-vojislav-seselj-definitivno-udbas/#gsc.tab=0

E da...pricao sam nekidan o pojmu INFORMER...
To vam je samo engleski Mi6 termin za INFORMATORA...onoga koji sluzbi stranoj ili domacoj dostavlja informacije, druka prijatelje, rodbinu, kolege s posle, svoj narod... itd.

174020a8-7fc8-48e3-957b-61ebf87f4e4c-1.png

...
covece otkad je to isplivalo

embargo sa tajnosti knjigasaradnika udbe u BiH je odavno skinut

vecina saradnika jebilo ucenjeno dok je seselj bio po dobrovoljnoj osnovi saradnik. podmetnut srbima
jedini ''srbin'' satim prezimenom , svi ostali su hrvati

gde godje bio srbiam je smrklo
a role poput one u hrtkovicma i po srmeu pri oznacavanju hrvatskih kuca je bilosamo radi uspostavljanja ravnoteze u proterivanju kako ne bi tudjmanbiosam natoj vagi...

mada se to proterivanje hrvata ovde sa onim egzodosuom srbakoje je pocelo 1990 u hrvatskoj ne moze porediti

isto tako je namestio onusvoju bandu dobrovoljaca sa subarom bez petokraka i uofucanim uniformama toboz jna kako pevajuslobodane salji nam salate...

djubre proustasko.

njegov kum inace sef kabineta mike spijakadraskovic je takodjekopile udbasko...

Kako su isplivala?

Bila vezana za betonski blok pa on pukao?

Svi znaju da je Seselj hrvat i udbas. Od prvog dana. Od prvog nastupa. Od saznanja iz biografije. Od hiperprodukcije onih ogavstina od "knjiga". Od pretnji Milosevicu, pa od "eskiviranja" udbe koja hoce da ga likvidira a on vest ko sam djavo pa izbegava. Od ciljnog smestanja u murdelj na dva dana na Kosovu kad je bajka za mase pukla kao mehur od sapunice. Od lazne posvadjanosti sa Vukom.
Ako mu u dosijeu pise pouzdan onda nije udbas nego je spoiljni saradnik...tj onaj ko radi sta mu kazu neki tamo za neku naknadu...

Pa nisu ovo dokumenta, kakva su ovo dokumenta....ovo je kao neki upitnik, dokumenta sadrze istorijat, saddrze procene, testove, unakrsno povezane dokumente...

Ja sam slucajno greskom video deo mog vojnog dosijea, i ostao zapanjen, sta sve ima u njemu , nema nista lose, jer i nema nista lose da pise, ali neverovatni detalji , dobro povezani , ali ko gleda a da nije mnogo strucan, pogubice se...nece moci da psiholoski profilise licnost....
Ali zato svako ko je iole sposoban agent, ili ko je bezbedonosna struktura , moci ce da tacno prati sta je od obicnih vojnih podataka koje upisuju staresine u vojni karton koji je nesto totalno drugo a tu ima raznih upisa , sta je blentavo , pogresno napisano , tumaceno , shvaceno , a sta je pravo.....

Kao da imas kljuc i onda vidis stablo, a ostalo postaje lisce, a lisce iako cini konturu , ne cini drvo..pikado prosisa kroz lisce ...

Poslednja izmena:
Kako da ne budem nervozan kad su opozicija i njeni studenti prodali Vučiću izbornu volju građana Zaječara i Kosjerića :evil:

Па што си због тога нервозан, то би требало је добро за Вучића?

Нема смисла због тога вређати људе, није пристојно.

Па што си због тога нервозан, то би требало је добро за Вучића?

Нема смисла због тога вређати људе, није пристојно.
Nervozan sam zbog izdaje.Izborna volja građana za mene je svetinja a korupmpirana opozicija i njeni studenti trguju izbornom voljom građana.Danas u Zaječaru i Kosjeriću,sutra u celoj Srbiji a možda i šire.

Nervozan sam zbog izdaje.Izborna volja građana za mene je svetinja a korupmpirana opozicija i njeni studenti trguju izbornom voljom građana.Danas u Zaječaru i Kosjeriću,sutra u celoj Srbiji a možda i šire.

Ту си у праву потпуно. Али, пошто су продали Вучићу, опет не видим ту проблем за тебе.

А они су свакако издајници, не знам што си сад изненађен.

Ето, није све црно, ипак су издали народ за оног за кога треба.

Ту си у праву потпуно. Али, пошто су продали Вучићу, опет не видим ту проблем за тебе.

А они су свакако издајници, не знам што си сад изненађен.

Ето, није све црно, ипак су издали народ за оног за кога треба.
To jeste ali izdaja se ne prašta.

Sad sam se setio te scene koja je prenosena na javnoj televiziji .
Pa onda mi se film odmotao oko cele priče povodom scene .
Tandem Milosević i Šešelj ( iako se Milosevic gnušao istog ) isteravao za ruke i noge iz skupštine Milana Paroškog.
Jeli kad je se videlo da Paroški ulazi preko cenzusa u parlament po onim izborima , ondasnha udba falsifikuje liste ubacujući lojaliste sa kandidatima profesora i rojalističkog bloka , ulaze sa oruzijem u sud i prisiljava sudije da potpisu izmene .
A Paroski kaže da se ne glasa za njegovu listu ,jer nije njegova , jer ne može ništa drugo da uradi .

Back