Mračna strana...

Hellen:
Хехе, мој ник је Хелен, од хелиос - сунце, светлост.... тако да се ја не кријем иза мрачне, него иза светле стране... :wink:

Не капирам баш најбоље ово ''мрачна страна''. Ти си навео једну своју слабост, ману, недостатак...а ја то не бих схватила као неку ''мрачну страну''... :roll:
Мрачна страна је ваљда оно што кријемо од других, што нико не зна о нама...а ја сам на форуму тоолико писала о себи, у детаље...да стварно немам више ништа што би крила у мраку... :lol:

Znaš šta, mračna strana je sve ono što izlazi iz okvira uobičajenog ponašanja, između ostalog tu spada i prevara, to nikako nije pozitivna stvar već naginje ka mračnoj strani koja se inače krije od očiju javnosti............8-)

p.s. Al' sam ga sročio u pm

Moja mracna strana je to sto ne volim kad sam zaljubljena,tad postajem veoma labilna i depresivna.Bojim se poraza i stalno sumnjam da li me ta osoba voli istom merom.
Znaci,bas se plasim zaljubljenosti i ne umem da se ponasam u tom periodu....

natrif:
Moja mracna strana je to sto ne volim kad sam zaljubljena,tad postajem veoma labilna i depresivna.Bojim se poraza i stalno sumnjam da li me ta osoba voli istom merom.
Znaci,bas se plasim zaljubljenosti i ne umem da se ponasam u tom periodu....

Nije to mrachna strana, to je samo saznanje da morash malo i da rizikujesh da bi dobila u smislu da morash da se otvorish shto se tiche osecanja ako zelish da se uzvrati istom merom a ako ne probash necesh nikada znati.............vrzino kolo.......ali ok u strahu su velike ochi! 8)

Tek pre par godina pocela sam da se suocavam sa svojom mracnom stranom.
Iskustvo je pakleno, ali napokon sam svesna koju i kakvu borbu vodim sa sobom.
I moram da priznam da je izazov. Opet moja mracna strana je moje bogatstvo i moj izvor zivota. Pre toga imam utisak, samo sam plutala po povrsini. :-)

tarabica:
Nemam mračnu stranu, totalno sam transparentna :smile: Mana imam dosta, ali nijedna ne bi mogla da se nazove mračnom stranom.

takođe. mislim, kad m i to situacija dopušta umem da budem:
-lenja
-razmažena
-uobražena

ali, to je jednostavno deo mog "šarma" :lol:

mana mi je definitivno to što sam vrlo naprasita.

ali, neku "mračnu stranu" ne nalazim kod sebe :?

Razmišljam koliko ste zaista iskreni na ovoj temi......mada ni svrha ovog foruma nije ozbiljnost, da je drugačije verovatno niko nebi ni koristio nick! Nisam mogao a da ne prokomentarišem...misssiiim crk'o bi.......................:D 8)

Bes nije kraceg veka od ljutnje, ajde mozda se nisam precizno izrazila: bes pomesan sa mrznjom i gorcinom, strasna zelja da nekog povredis (napr. perverzno uzivas u ideji da si sa njim u zvucno izolovanoj celiji, gde je taj vezan a ti imas bejzbol palicu :evil: ). Mracno u celoj prici je sto sa takvim oscenjem, koje ne ispoljavas nago ga gutas i pokusavas da savladas, ubijas i trujes sebe... Negde sam cula nesto strava lepo i istinito, ide otprilike ovako: Pa zar mi, dok vracamo udarce koje nam nanose nanose pakosni i zli, i sami ne postajemo pakosni i zli?

gospodjica14:
Bes nije kraceg veka od ljutnje, ajde mozda se nisam precizno izrazila: bes pomesan sa mrznjom i gorcinom, strasna zelja da nekog povredis (napr. perverzno uzivas u ideji da si sa njim u zvucno izolovanoj celiji, gde je taj vezan a ti imas bejzbol palicu :evil: ). Mracno u celoj prici je sto sa takvim oscenjem, koje ne ispoljavas nago ga gutas i pokusavas da savladas, ubijas i trujes sebe... Negde sam cula nesto strava lepo i istinito, ide otprilike ovako: Da li mi, dok vracamo udarce koje nam nanose zli i pakosni i sami ne postajemo zli i pakosni?

E sada si na pravoj temi...........o da, to je mračna strana.............8)

Mislim da izbor nick name-a nema veze sa ozbiljnoscu i iskrenoscu.

Zato postoji ona cuvena ko tebe kamenom ti njega hlebom.
da ne bismo postali pakosni i zli.
ali koliko cesto uspevamo? koliko dugo i posle koliko udaraca pozelimo da vratimo?i da li samo odredjenoj osobi izazivacu takvog osecaja ili po nekoj inerciji primenimo isti model za sve?u tome je ipak razlika.bitna.
nekada u jarosti predjes preko svojih poznatih granica. iznenadjujuca je ljudska moc stvaranja, ali meni intrigantnija moc destrukcije.

Supertajni:
Koja je vaša mračna strana? Generalno svi je imamo ali mislim da je kod nas muškaraca to daleko transparentnije, čak i samo skrivanje vašeg identiteta iza nekog nicka je po malo mračna strana....delić moje mračne strane je što umem da budem nestabilan u vezama jer mi se nekako uvek čini da je trava zelenija negde na drugom mestu!.......Dakle koja je vaša mračna strana i da li je imate uopšte?
Moja mracna strana je agresivnost.
Ponekad zbog velike doze agresivnosti preteram, spremna sam da premlatim nekoga a o drskosti i verbalnoj agresivnosti da ne pricam...

Struja:
Mislim da izbor nick name-a nema veze sa ozbiljnoscu i iskrenoscu.

Zato postoji ona cuvena ko tebe kamenom ti njega hlebom.
da ne bismo postali pakosni i zli.
ali koliko cesto uspevamo? koliko dugo i posle koliko udaraca pozelimo da vratimo?i da li samo odredjenoj osobi izazivacu takvog osecaja ili po nekoj inerciji primenimo isti model za sve?u tome je ipak razlika.bitna.
nekada u jarosti predjes preko svojih poznatih granica. iznenadjujuca je ljudska moc stvaranja, ali meni intrigantnija moc destrukcije.

Za nick se slazem :D

Ko tebe kameno ti njega hlebom... ili okreni drugi obraz :-? ne znam, mozda treba tako, al ja to ne mogu; mogu da tolerisem sranja dosta dugo, cak predugo, zato i mislim da je razorni bes moja mracna strana, jer se hrani udarcima koje trpim i raste kao maligni tumor bre. I onda BUM! I nastupi destrukcija. I naravno da se ne primenjuje na sve isti model, samo posebna vrsta ljudi (citaj teski skotovi) mogu na sebe da navuku bes i mrznju drugog coveka. A sva destruktivna osecanja uperena su vise protiv nas samih nego protiv drugog, u to sam sigurna 200%. A ipak su kao droga, ne mozes ih se resiti.

Back