Mračna strana...

rile_laki_oblak:
cek da probam da preformulisem pitanje... ovako: doktor vam kaze da je na ultrazvuku primetio da dete MOZDA ima braunov sindrom... i da su sanse za to 75%... ne preporucuje vam nista... sta vi odlucujete? ili, ako je muz u pitanju, sta preporucujete zeni?
:lol: :lol:
Ne smem da odgovorim... :lol:
Smem, al napasce me sa svih strana.. a tako sam dobro raspolozena... :-D nije mi do rasprava... :-D ;-)

nomad_soul:
Pre neki dan pročitao da se u Srbiji godišnje obavi oko 150 000 abortusa, dok se rodi oko 70 000 beba. U prevodu natalitet nam je nula ili je ponekad neka bedna pozitiva ili je čak i negativan (tj.imamo belu kugu). Ne znam ko je od onih majmuna koji sede u skupštini umesto u zoo vrtu, rekao da je ukidanja PDV-a na bebi opremu trenutno nemoguće, jer bi tako nešto izazvalo budžetski deficit... Glupost veka...
Volite se ljudi, imajte decu. Nemojte gledati materijalne stvari. Šta će ti 3G mobilni telefon ili patike koje koštaju 14 000? Nemojte robovati stvarima, ljudi nestaju zbog vas...

Bla Bla bla bla bla bla bla bla bla bla....:roll: :roll:
Daj mi para pa cu da radjam decu i da ne radim nista drugo u zivotu...:?:?

cek da probam da preformulisem pitanje... ovako: doktor vam kaze da je na ultrazvuku primetio da dete MOZDA ima braunov sindrom... i da su sanse za to 75%... ne preporucuje vam nista... sta vi odlucujete? ili, ako je muz u pitanju, sta preporucujete zeni?

Mislio si na Daunov sindrom? Ok, nebitno, neki sindrom .. pazi, odluchila bih se na abortus, kao shto i jesam realno, ali ne zbog sindroma nego zbog gripa, bronhitisa i injekcija .. a nisam ni znala da sam vec par nedelja trudna, ono, reko`, kasni mi meca zbog bolesti. Raspitala sam se dobro i kod ginekologa i kod farmaceuta u vezi lekova koje sam primala - i naravno da niko nije smeo da kaze - ma, slobodno rodi, nemash frku. I onda sam porazgovarala sama sa sobom .. ovamo niko ne garantuje da lekovi nisu ostetili plod, onamo sam imala u svom telu infekciju koja je takodje mogla da ugrozi pravilan razvoj - ma, abortus.

e, sad ima da otvorim forum Gucha i ja ima da budem moderator... i ima da je dozvolim... :D i necu da cujem za fasisticko omalovazavanje superiorne romske rase... joj... poslao sam vam link... vodicu je tamo... i dacu im novaca da mi sviraju neku sevdalinku... kao, ustaj radoje... eh... znam ja sta ona voli... romantiku cistu...
a sto se secerne vune tice, kao sto vec negde naglasih, svojevremeno sam mog'o da pojedem po 4-5... sad samo 1... al' zato vise uzivam... mmm... :D

rastamann:
Pa naravno da ne veruju i posle knjige, u tome i jeste poenta. Nazalost, tu poentu u nekim drugim stvarim ti ne kontash, za sada.
... pa glupo bi bilo da svi mislimo isto i da svi vole knjige koje ja volim i da svi veruju u sta ja verujem... niti zelim da neko promeni misljenje zato sto sam ja rekla da to pise negde... ja samo manje - vise mirno kuckam ono u sta verujem...

...ok, dosta mi za danas, a ti sad ne reaguj... :lol:

Ja sam za demokratiju! Ko zeli dete, ko je spreman da ga rodi, hrani, cuva izvolte... Ko nije - abortus! Naravno da sam prvenstveno za kontracepciju al ako se desi... Bolje i abortus nego nezeljeno dete. Zao mi deteta prvenstveno. Jos nije ni rodjeno a vec je nezeljeno pa majka ne bi da ga rodi nego da abortira a neko tamo joj zabrani ili soli pamet o stetnosto abortusa o ubijanju nerodjenog deteta... Pa se posle muce i majka i dete.

Grimizni_ratnik:
Da li si primetila koliko puta si izgovorila rec "sebe"? Jel' to sebicnost ili ...sta je?
Nije to sebicnost, jasno je da cu izgovarati tu rec vise puta u ovom sukobu misljenja, jer se radi o MENI, o MOM telu i o MOM zivotu. ;)

Vesela_zena_beogradska:
Dano, podrzavam tvoje rasudjivanje, samo mala ispravka, dete se zavoli jos u utrobi :)
Da, sigurno si u pravu, ja ne znam o tome jos nista. ;) Znam samo da su mnoge devojke koje su isto govorile kao i ja, promenile odluku kada su zatrudnele, jer, jbg, taj majcinski instinkt postoji. Samo se nadam da necu zapasti u takvu situaciju da iskusavam sebe. Ipak, poznajuci se, abortirala bih, iako se toga najvise plasim od svih mogucih zahvata na telu.

Liv Tyler:
Ja sam za demokratiju! Ko zeli dete, ko je spreman da ga rodi, hrani, cuva izvolte... Ko nije - abortus! Naravno da sam prvenstveno za kontracepciju al ako se desi... Bolje i abortus nego nezeljeno dete. Zao mi deteta prvenstveno. Jos nije ni rodjeno a vec je nezeljeno pa majka ne bi da ga rodi nego da abortira a neko tamo joj zabrani ili soli pamet o stetnosto abortusa o ubijanju nerodjenog deteta... Pa se posle muce i majka i dete.

Da,u pravu si,zato je najlakse ubiti dete,sto da se muci!
Mama se malo salila sine,znas mama tebe ne zeli,pa da se ne mucimo sad cemo malo da te ubijemo!

Zasto muskarci komentarishu ono sto je samo zenama poznato?
Nikada necete osetiti majchinke instinkte, ljubavi i ostalo...tako da ne mozete pravilno tumachiti ono sto se u zenama desava kada odluchuju hoce li roditi ili ne, da li bi trebale ili smele roditi....

Warden_Assasin:
Zasto muskarci komentarishu ono sto je samo zenama poznato?
Nikada necete osetiti majchinke instinkte, ljubavi i ostalo...tako da ne mozete pravilno tumachiti ono sto se u zenama desava kada odluchuju hoce li roditi ili ne, da li bi trebale ili smele roditi....

ja mislim da bi djetetu prilikom rodjenja trebalo umjesto igrachaka pokloniti shpricu pa da se malo fiksaju heroinom...ili im za pochetak prepoloviti dontro

Back