Corvus
Iskusan
- Poruka
- 5.840
Zamislite scenario:
Da usledi kataklizma:
Ledeno doba!
Koji kvaliteti bi bili vrednovani u odabiru partnera?
Da usledi kataklizma:
Ledeno doba!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi čitala "sneg i led", od Eriha Koša, Barbi?...recimo, ona koja zna da isplete dzemper bila bi na ceni...
Ili onaj ko moze da cepa drva jednom rukom, bio bi dasa za pozeleti...![]()
A što da ne? Kažu da se sve ponavlja? Ipak nećemo svi?Što baš ledeno doba? Pa svi ćemo pomreti od hladnoće, kakva vajda? Šta da jedeš? A za kataklizmu, hm..ima raznih, svašta mi pada na pamet
Snalazljivost, u svakom slučaju. Ali pazi, danas imaš one koji imaju već izgradjene podzemne luxury varijante protiv nuklearki i sl..A što da ne? Kažu da se sve ponavlja? Ipak nećemo svi?
Preživelismo ih već?
Kavi bi ti kriterijumi bili, skočie? Maštaj malo?
Sf i sve?
Bravo ti ga, Paula.Sposobni
Ali ja tako gledam i bez kataklizme
Nisam..preporucujes?Jesi čitala "sneg i led", od Eriha Koša, Barbi?
Generalno, muška izvorna uloga je da štiti. Otud i naša želja da bude snalažljiv. Da ima veštine.Snalazljivost, u svakom slučaju. Ali pazi, danas imaš one koji imaju već izgradjene podzemne luxury varijante protiv nuklearki i sl..
Da.Nisam..preporucujes?
..umesto hvala, da ti se oduzim preporucujem ti film snowpiercer ako volis sf price
Neka sa toplim stopalima i rukamaZamislite scenario:
Da usledi kataklizma:
Ledeno doba!
Zar to nije serija ?..umesto hvala, da ti se oduzim preporucujem ti film snowpiercer ako volis sf price
a cini mi se da volis..ukoliko ga nisi pogledao, pogledaj, sjajan film...
Da nije malo mlogo?Neka sa toplim stopalima i rukama
Sve vam je mnogo i da ne otima pokrivac jos bi bilo pozeljnoDa nije malo mlogo?
Nije...ima i serija pod istim nazivom ali ovo je film iz 2013. godine..Zar to nije serija ?
Ja zamislila brdo jorgana, ledeno doba, o kom pokrivaču pričaš?Sve vam je mnogo i da ne otima pokrivac jos bi bilo pozeljno
Pa da i brdo jorgana ne otima.Ja zamislila brdo jorgana, ledeno doba, o kom pokrivaču pričaš?
Upravo to hocu da napisem. I tu bi se podijelili na one koji se "snalaze" i nas smotane.Sposobni
Ali ja tako gledam i bez kataklizme
Pa opstanakUpravo to hocu da napisem. I tu bi se podijelili na one koji se "snalaze" i nas smotane.
Necemo ako znamo da isecemo drva da nacepamo, zalozimo vatru onda nema zime.Što baš ledeno doba? Pa svi ćemo pomreti od hladnoće, kakva vajda? Šta da jedeš? A za kataklizmu, hm..ima raznih, svašta mi pada na pamet
Nema zime, ali čega ima? Šta živi da možeš da pojedeš? Čak i biljke? Mislim da bi kanibalizam cvetaoNecemo ako znamo da isecemo drva da nacepamo, zalozimo vatru onda nema zime.
Osim ako ne misliš na prirodne zamrzivače za životinje, pa odlediš na vatri kada ti treba? Sad mi stvarno radi maštaNema zime, ali čega ima? Šta živi da možeš da pojedeš? Čak i biljke? Mislim da bi kanibalizam cvetao![]()