Tankian
Iskusan
- Poruka
- 5.046
http://www.sendspace.com/file/0kknff
nashao sam i samo akustichnu verziju...ocesh i to da ti uploadujem
nashao sam i samo akustichnu verziju...ocesh i to da ti uploadujem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tankian:uspeo sam da joj udjem u trag....e sad je pitanje vremena kad cu je skinuti...mozda sutra,mozda za mesec dana...mozda za godinu ili 100...videcemo
e jeeeeeee.....nashao sam ti sve pesme nego stavio ja na upload....i to trajalo jedno sat ipo.....i stigne do 99% i ja neshto sjebem......sutra cu da ti postavim linkove.....saki8050:ma mozhe maki....
evo ti spisak...
1.Sweet Pandemonium
2.Circle Of Fear
3.Endless Dark
4.Love’s Requiem
5.And Love Said No
6.Venus(In Our Blood)
7. It's All Tears [Drown In This Love]
![]()
Tankian:
ma nije bitno kada stignesh...hvala puuuunoTankian:e jeeeeeee.....nashao sam ti sve pesme nego stavio ja na upload....i to trajalo jedno sat ipo.....i stigne do 99% i ja neshto sjebem......sutra cu da ti postavim linkove.....
evo saki.....spakovano u winraru....55mb.....saki8050:ma mozhe maki....
evo ti spisak...
1.Sweet Pandemonium
2.Circle Of Fear
3.Endless Dark
4.Love’s Requiem
5.And Love Said No
6.Venus(In Our Blood)
7. It's All Tears [Drown In This Love]
![]()
evo druze obecavam ti da cu vecheras proveriti....../I/I@Ī@:tankiane ....imas direktore , blaza (djems bond ) ,the bayonets ,providjenje .....imas li nesto od ovog navedenog ....
idi kod tamplje pa skinite sa njenog kompa....ona ima brz netsaki8050:ali ne znam kako toliko MB :? :? :?
treba ti program winrar da bi ih raspakovala,jel imash tosaki8050:@tanki
ma ne....u redu je.....ne razumem ti se ja u to![]()
....ostavi 'vako kako je
![]()
Hocu i ja Blazu - Dzejms bond...Tankian:evo druze obecavam ti da cu vecheras proveriti......
ja cu videti.....chisto sumnjam da imam...a shto mu ne trazite cd lichno ja ga vidjam svakog dana kod skupshtine... :-D :-D .....nije on neka javna lichnost pa da mora da se krije od javnosti....Only me!:Hocu i ja Blazu - Dzejms bond...![]()