Možemo li voleti monstruma?

A šta je sa onima koji se ''navuku'' na ubijanje recimo snajperisti sakrij u se negde i mogu 2, 3 godine da ubijaju koga oće...

ne znam ali taj fenomen više ima veze sa ličnošću kojoj se to desi nego sa samim ratom. u pojedinima jednostavno čuči adam lanza i čeka okidač da nekad i negde iskoči.

moji (rođaci) su ratovali četiri duge godine u bosni, pa se nisu navukli niti postali monstrumi.
neki doduše alkosi, ali to je druga priča.

Ja sam jednom bila zaljubljena u monstruma ... i nisam ni znala da je monstrum, jer me je lepo i nežno voleo.
Bila sam ubeđena da je svaki čovek kao školjka i da se u svakome krije biser - samo što za neke treba više vremena da se biser otkrije.
Čak je i njegova ljubav bila nekako monstruozna, pa sam se uplašila i pobegla.
Ta ljubav ga je nakratko oplemenila; posle je ponovo postao čudovište.

ne znam ali taj fenomen više ima veze sa ličnošću kojoj se to desi nego sa samim ratom. u pojedinima jednostavno čuči adam lanza i čeka okidač da nekad i negde iskoči.

moji (rođaci) su ratovali četiri duge godine u bosni, pa se nisu navukli niti postali monstrumi.
neki doduše alkosi, ali to je druga priča.
Da ali koliko je neotkrivenih ''talenata za ubijanje''...Neće oni da idu po ulici i deru se šta su sve radili posebno u svetlu Den Haaga:mrgreen:Postoji dosta podataka da je bar 10 - ak masovnih ubica uglavnom iz Mađarske i Nemačke iz perioda pre WWI tu i poginulo tako da je rat svojevrsno čistilište za monstrume( i pražnjenje negativnih emocija za ostale koji su bili na granici, mnogo ljudi je ceo život na granici da postanu čudovišta neki je pređu u jednom trenutku neki nikada)...Neke od njih...Za neke je nova prilika.

Da ali koliko je neotkrivenih ''talenata za ubijanje''...Neće oni da idu po ulici i deru se šta su sve radili posebno u svetlu Den Haaga:mrgreen:Postoji dosta podataka da je bar 10 - ak masovnih ubica uglavnom iz Mađarske i Nemačke iz perioda pre WWI tu i poginulo tako da je rat svojevrsno čistilište za monstrume( i pražnjenje negativnih emocija za ostale koji su bili na granici, mnogo ljudi je ceo život na granici da postanu čudovišta neki je pređu u jednom trenutku neki nikada)...Neke od njih...Za neke je nova prilika.

neće ali dok ne "progovore" ili se ne dokaže i pokaže na neki način da su monstrumi, ja to ne znam i volim ih.
ali na sami nagoveštaj i mogućnost da je neko zlodelo počinjeno, moje emocije bi sigurno došle u iskušenje.

lazljivci, manipulatori, ljudi koji drugima zele zlo...srecem ih svakodnednvo...to su psihopate...koje je ovo nesrecno drustvo akvima ucinilo....i ne volim ih....ali neko ih voli..i oni misle d anjih neko voli....ljudi rade svoj posao...lazu, kradu, ubijaju, prodaju drogu...
nacistacki oficir je radio svoj posao....isto tako rade i svi oni koji su juce napravili zastoj u saobracaju, a to sto oni rade, je za mene isto kao i ubijanje i klanje...pa ih neko voli...valjda....

Prilozi

• 1501_475963242445354_1712081192_n.jpg
    1501_475963242445354_1712081192_n.jpg
    48,9 KB · Pregleda: 1

Back