Moze neko da mi predlozi neki kvalitetni triler...gde kraj nije predvidiv??

Mene je kraj ovog filma baš iznenadio. :D

MV5BMTU2NjQyNDY1Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMTk1MDU1MQ@@._V1_SY317_CR1,0,214,317_AL_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0884328/

Ovaj nisam gledala. A deluje mi kul, čim piše da ima ''a wicked twist of an ending''. :D

sve sam ovo gledala vec,al eto ako imate neku ideju nesto na taj fazon ko The Usual Suspects,ili ono sa dzoni depom...:)))ajte ljudi bas me briga ako su b filmovi,nneki koji ste slucajno videli na pinku ili gde god sa nepoznatim glumcima al da imaju extra radnju....a mogu i neki stariji:)))

sve sam ovo gledala vec,al eto ako imate neku ideju nesto na taj fazon ko The Usual Suspects,ili ono sa dzoni depom...:)))ajte ljudi bas me briga ako su b filmovi,nneki koji ste slucajno videli na pinku ili gde god sa nepoznatim glumcima al da imaju extra radnju....a mogu i neki stariji:)))

Probaj sa Vengeance trilogijom (ako nisi vec odgledala), ne znam da li je bas tako misticno, ali svi imaju odlicnu radnju. :D

ajte ljudi bas me briga ako su b filmovi,nneki koji ste slucajno videli na pinku ili gde god sa nepoznatim glumcima al da imaju extra radnju....a mogu i neki stariji:)))

A pa što ne reče da te interesuju i matoriji i b. :D Evo nekoliko filmova koji su mi bili dobri (bar tada kad sam ih gledala), pa možda ti nešto odgovara. Nisam baš sigurna da svi imaju neki neočekivan kraj, jer sam neke gledala baš davno (a čini mi se da bih ih mogla ponovo pogledati) ali su mi bili zanimljivi.

Tenebre

Misery

Apt Pupil

Soylent Green

Shutter Island

1408

Inferno

In the Mouth of Madness

Triangle

Solaris

Black Swan

The Village