gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
oziljno,ako moze neko da mi predlozi neki triler,horor,misteriju ili neku naucnu fantastiku,gde te zapravo iznenade sa krajem,tj.hocu vise da na samom pocetku filma ne znam kako ce se zavrsiti
hvala

hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oziljno,ako moze neko da mi predlozi neki triler,horor,misteriju ili neku naucnu fantastiku,gde te zapravo iznenade sa krajem,tj.hocu vise da na samom pocetku filma ne znam kako ce se zavrsiti
hvala![]()
Ovaj nisam gledala. A deluje mi kul, čim piše da ima ''a wicked twist of an ending''.![]()
sve sam ovo gledala vec,al eto ako imate neku ideju nesto na taj fazon ko The Usual Suspects,ili ono sa dzoni depom...))ajte ljudi bas me briga ako su b filmovi,nneki koji ste slucajno videli na pinku ili gde god sa nepoznatim glumcima al da imaju extra radnju....a mogu i neki stariji
))
ajte ljudi bas me briga ako su b filmovi,nneki koji ste slucajno videli na pinku ili gde god sa nepoznatim glumcima al da imaju extra radnju....a mogu i neki stariji))
evo da osvezim temu mozda se neko seti neceg novog♡oziljno,ako moze neko da mi predlozi neki triler,horor,misteriju ili neku naucnu fantastiku,gde te zapravo iznenade sa krajem,tj.hocu vise da na samom pocetku filma ne znam kako ce se zavrsiti
hvala![]()
memento
enter the void
meni ovo malo vise psihodelicno za moj ukuse da sad sam se setio, nije bas triler ali ima ceo na youtubetu
shrooms