radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Moze a ko danas dosao na Vucicev miting bog im dao ono sta su zasluzili.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto nisam pouzdan oko ovog što pričaš [emoji849]
Previše mi ovo šantavo.
To šta će i kako će naprednjaci protiv nekog umnog- to možeš da vidiš samo kad se takav i pojavi! To bi im bilo skroz novo iskustvi. Ti tu uopšte nemaš potrebe da izmišljaš toplu vodu, a pre svega što ludaci ne treba da prave ludnicu. Pa naprednjaci nisu nešto preterano mogli ni protiv Bjelog
A i to da li je neko uman zato što priča deset jezika¡¿
Što ja ne verujem da je neko ko je izdvojio vremena da nauči deset jezika- da mu je preostalo dosta vremena za ostala razmatranja.
Kako će oni i šta će u tom slučaju- to se jednostavno ne zna. Kako rekom- to bi za njih, kao i za sve, bilo jedno skroz novo iskustvo. Ko zna, možda se stvarno uzmu u neku dobrodošlicu [emoji847]Ma sigurno bi SNS bio blag prema nekom umnom stručnjaku koji bi ih ugrožavao, pustili bi ga i na pink,rts i na hepi. Kada se pojavi neki genijalac koji nije žut oni će reći mi se povlačimo, eto ti vlast. Naš jedini cilj bio je da uništimo žute a ne da večno vladamo blateći svu opoziciju, tako male Perice vide politiku. Suština je da nijedan stručnjak neće da uđe u politiku jer ne želi sebe na naslovnoj Informera sa naslovom ĐUBRE!
I što lako može da se desi- da se oni oko tako nekog uzmu u srdačniju dobrodošlicu nego ovi idioti iz opozicije [emoji848]Kako će oni i šta će u tom slučaju- to se jednostavno ne zna. Kako rekom- to bi za njih, kao i za sve, bilo jedno skroz novo iskustvo. Ko zna, možda se stvarno uzmu u neku dobrodošlicu [emoji847]
Moze a ko danas dosao na Vucicev miting bog im dao ono sta su zasluzili.![]()
Kako će oni i šta će u tom slučaju- to se jednostavno ne zna. Kako rekom- to bi za njih, kao i za sve, bilo jedno skroz novo iskustvo. Ko zna, možda se stvarno uzmu u neku dobrodošlicu [emoji847]
Pa svestan je i Vučić toga da on pametnjakovića samo može da glumi, a ustvari nema supstance da to realno i bude.
A i pitanje je za to oko stručnosti. Da li treba stručnjak, ili neko ko nešto zna? Da eto čovek nije ekonomista, a da vlada pojmovima ekonomije- možda čak i da domonira. Kao i da nije privrednik, a da vlada pojmovima privređivanja- možda čak i da dominira. Da nije tehnolog, a da vlada pojmovima tehnplogije- možda čak i da dominira. Da nije naučnik, al da se u nauci prilično snalazi- možda čak i da dominira...
I gde ćeš ti to da nađeš¿¡
Što se mene tiče ja znam samo jodnog takvog- i nešto ne bih rekao da će da ga dotiče to šta će da mu pišu u tamo nekom glupom INFORMERU
Taj pametnjaković kojeg bi to doticalo, znači da i nije preterano pametan [emoji849]
I plus- nije ni Bjeli bio po Pinkovima, RTSovima i Hepijima pa je bio drugi na precedničkom izborima! I da nije zasmeto opoziciji možda bi i pobetio.
I pre svega što mislim da ovi protivu nekog pametnog neke pteterane gluposti sebi ne bi smeli ni da dozvole [emoji848]
Ne ne, Bjeli je bio drugi. A to što je opozicija pomogla Vučiću da se pokradu izboro, to je prvi padež.Tek sad vidim da si se uhvatio Bjelog koji kao prvo nije bio drugo mesto nego treće na izborima a kao drugo pošto je imao prostor samo na društvenim mrežama koje daju maksimum 300.000 glasova koliko je i dobio i to je sad kao nešto veliki uspeh. Suština je da ko nema prostor u državnim medijima i ko se blati neprestano ne može nikako dobiti milion glasova a o preko i da ne pričamo.
...nekom umnom stručnjaku koji bi ih ugrožavao, pustili bi ga i na pink,rts i na hepi.
А публика Пинка и Хепија само чека неког умног, по цео дан би гледали њега/њу, баталили би ријалитије.
А публика Пинка и Хепија само чека неког умног, по цео дан би гледали њега/њу, баталили би ријалитије.
Pa može on malo i na forum da se baci- šta [emoji847]Ne bi ga pustili ni na RTS, Prvu i O2 koje su pristojnije televizije.
Ne znam, ti vaši su dosta glupi.
Нису то ни "наши" ни "ваши", то је већина популације у Србији.Ко хоће да победи на изборима мора да добије већину, а та већина је публика Пинка и Хепија.
Нису то ни "наши" ни "ваши", то је већина популације у Србији.Ко хоће да победи на изборима мора да добије већину, а та већина је публика Пинка и Хепија.
Може, као и Партизан Звезду у борби за титулу у фудбалу, ту негде....Moze li Sergej Trifunovic da ugrozi Vucica?
A šta misliš- ove silne igrice što se po zapadu prodaju, da je to nešto bolje¿¡Kako smo došli u takvo stanje?..Ili smo uvek bili takvi.Zato i jesmo beda...
Ti si u potpunosti nerazumljiv, dječače.A šta misliš- ove silne igrice što se po zapadu prodaju, da je to nešto bolje¿¡
Običan narod možda ni ne treba da izmišlja teorije relativnosti. Jedino je problem što i vi što nešta izmišljate, ništa ne shvatate [emoji849]
Nema nekog unapređenja ni od vas [emoji1787]
A šta misliš- ove silne igrice što se po zapadu prodaju, da je to nešto bolje¿¡
Običan narod možda ni ne treba da izmišlja teorije relativnosti. Jedino je problem što i vi što nešta izmišljate, ništa ne shvatate [emoji849]
Nema nekog unapređenja ni od vas [emoji1787]