Moze li Sergej Trifunovic da ugrozi Vucica?

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sergej je

• Odlican izbor, nova nada, uzvraca udarac!

• Klosar koji samo zeli parce hleba.

• Ne znam. Mozda je ok a mozda i nije.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nešto nisam pouzdan oko ovog što pričaš [emoji849]
Previše mi ovo šantavo.
To šta će i kako će naprednjaci protiv nekog umnog- to možeš da vidiš samo kad se takav i pojavi! To bi im bilo skroz novo iskustvi. Ti tu uopšte nemaš potrebe da izmišljaš toplu vodu, a pre svega što ludaci ne treba da prave ludnicu. Pa naprednjaci nisu nešto preterano mogli ni protiv Bjelog :roll:
A i to da li je neko uman zato što priča deset jezika¡¿
Što ja ne verujem da je neko ko je izdvojio vremena da nauči deset jezika- da mu je preostalo dosta vremena za ostala razmatranja.

Ma sigurno bi SNS bio blag prema nekom umnom stručnjaku koji bi ih ugrožavao, pustili bi ga i na pink,rts i na hepi. Kada se pojavi neki genijalac koji nije žut oni će reći mi se povlačimo, eto ti vlast. Naš jedini cilj bio je da uništimo žute a ne da večno vladamo blateći svu opoziciju, tako male Perice vide politiku. Suština je da nijedan stručnjak neće da uđe u politiku jer ne želi sebe na naslovnoj Informera sa naslovom ĐUBRE!

Poslednja izmena:
Ma sigurno bi SNS bio blag prema nekom umnom stručnjaku koji bi ih ugrožavao, pustili bi ga i na pink,rts i na hepi. Kada se pojavi neki genijalac koji nije žut oni će reći mi se povlačimo, eto ti vlast. Naš jedini cilj bio je da uništimo žute a ne da večno vladamo blateći svu opoziciju, tako male Perice vide politiku. Suština je da nijedan stručnjak neće da uđe u politiku jer ne želi sebe na naslovnoj Informera sa naslovom ĐUBRE!
Kako će oni i šta će u tom slučaju- to se jednostavno ne zna. Kako rekom- to bi za njih, kao i za sve, bilo jedno skroz novo iskustvo. Ko zna, možda se stvarno uzmu u neku dobrodošlicu [emoji847]
Pa svestan je i Vučić toga da on pametnjakovića samo može da glumi, a ustvari nema supstance da to realno i bude.
A i pitanje je za to oko stručnosti. Da li treba stručnjak, ili neko ko nešto zna? Da eto čovek nije ekonomista, a da vlada pojmovima ekonomije- možda čak i da domonira. Kao i da nije privrednik, a da vlada pojmovima privređivanja- možda čak i da dominira. Da nije tehnolog, a da vlada pojmovima tehnplogije- možda čak i da dominira. Da nije naučnik, al da se u nauci prilično snalazi- možda čak i da dominira...
I gde ćeš ti to da nađeš¿¡
Što se mene tiče ja znam samo jodnog takvog- i nešto ne bih rekao da će da ga dotiče to šta će da mu pišu u tamo nekom glupom INFORMERU :roll:
Taj pametnjaković kojeg bi to doticalo, znači da i nije preterano pametan [emoji849]
I plus- nije ni Bjeli bio po Pinkovima, RTSovima i Hepijima pa je bio drugi na precedničkom izborima! I da nije zasmeto opoziciji možda bi i pobetio.
I pre svega što mislim da ovi protivu nekog pametnog neke pteterane gluposti sebi ne bi smeli ni da dozvole [emoji848]

Poslednja izmena:
Kako će oni i šta će u tom slučaju- to se jednostavno ne zna. Kako rekom- to bi za njih, kao i za sve, bilo jedno skroz novo iskustvo. Ko zna, možda se stvarno uzmu u neku dobrodošlicu [emoji847]
I što lako može da se desi- da se oni oko tako nekog uzmu u srdačniju dobrodošlicu nego ovi idioti iz opozicije [emoji848]
Pošto ovi idioti što nam sad trenutno prave opoziciju- to su samo teški idioti [emoji849]

Poslednja izmena:
Pa svestan je i Vučić toga da on pametnjakovića samo može da glumi, a ustvari nema supstance da to realno i bude.
A i pitanje je za to oko stručnosti. Da li treba stručnjak, ili neko ko nešto zna? Da eto čovek nije ekonomista, a da vlada pojmovima ekonomije- možda čak i da domonira. Kao i da nije privrednik, a da vlada pojmovima privređivanja- možda čak i da dominira. Da nije tehnolog, a da vlada pojmovima tehnplogije- možda čak i da dominira. Da nije naučnik, al da se u nauci prilično snalazi- možda čak i da dominira...
I gde ćeš ti to da nađeš¿¡
Što se mene tiče ja znam samo jodnog takvog- i nešto ne bih rekao da će da ga dotiče to šta će da mu pišu u tamo nekom glupom INFORMERU :roll:
Taj pametnjaković kojeg bi to doticalo, znači da i nije preterano pametan [emoji849]
I plus- nije ni Bjeli bio po Pinkovima, RTSovima i Hepijima pa je bio drugi na precedničkom izborima! I da nije zasmeto opoziciji možda bi i pobetio.
I pre svega što mislim da ovi protivu nekog pametnog neke pteterane gluposti sebi ne bi smeli ni da dozvole [emoji848]

Tek sad vidim da si se uhvatio Bjelog koji kao prvo nije bio drugo mesto nego treće na izborima a kao drugo pošto je imao prostor samo na društvenim mrežama koje daju maksimum 300.000 glasova koliko je i dobio i to je sad kao nešto veliki uspeh. Suština je da ko nema prostor u državnim medijima i ko se blati neprestano ne može nikako dobiti milion glasova a o preko i da ne pričamo.

Poslednja izmena:
Tek sad vidim da si se uhvatio Bjelog koji kao prvo nije bio drugo mesto nego treće na izborima a kao drugo pošto je imao prostor samo na društvenim mrežama koje daju maksimum 300.000 glasova koliko je i dobio i to je sad kao nešto veliki uspeh. Suština je da ko nema prostor u državnim medijima i ko se blati neprestano ne može nikako dobiti milion glasova a o preko i da ne pričamo.
Ne ne, Bjeli je bio drugi. A to što je opozicija pomogla Vučiću da se pokradu izboro, to je prvi padež.
U zamenu za njemu 50%+1 su oni dobili da Janković bude drugi.

Нису то ни "наши" ни "ваши", то је већина популације у Србији.Ко хоће да победи на изборима мора да добије већину, а та већина је публика Пинка и Хепија.

Kako smo došli u takvo stanje?..Ili smo uvek bili takvi.Zato i jesmo beda...

Нису то ни "наши" ни "ваши", то је већина популације у Србији.Ко хоће да победи на изборима мора да добије већину, а та већина је публика Пинка и Хепија.

:roll:

Tuzno , tu masu je napravio niko drugi nego Milosevicev rezim ... nastavili ovi posle njega dodatno zatupljivanje.

Kako smo došli u takvo stanje?..Ili smo uvek bili takvi.Zato i jesmo beda...
A šta misliš- ove silne igrice što se po zapadu prodaju, da je to nešto bolje¿¡
Običan narod možda ni ne treba da izmišlja teorije relativnosti. Jedino je problem što i vi što nešta izmišljate, ništa ne shvatate [emoji849]
Nema nekog unapređenja ni od vas [emoji1787]

Običan narod možda ni ne treba da izmišlja teorije relativnosti. Jedino je problem što i vi što nešta izmišljate, ništa ne shvatate [emoji849]
Ti si u potpunosti nerazumljiv, dječače.

Evo odgovori mi na konkretno pitanjce:

Za vreme Vučićeve vlasti u aprilu 2000, koliko dolara su bile plate u srbiji

Može li iko da razume šta si hteo da napišeš?ŠTa na zapadu?Kakve igrice?
Na zapadu se 50 puta bolje živi nego u Srbiji.To je sve što treba da znamo o zapadu.Zašto se bolje živi?Pa zato što ih ne vode idioti poput AV kojeg podržava masa alfalogoa i savasavanovića koji gledaju Pink i Hepi.Dakle,ako hoćete više para udžepu,ne radite to što rade alfalogo i savasavanović

Back