Može li se u 50+ naći prava ljubav ?

jel.. :) a jel ti imash emociju? a jel 100 posto foruma romantika imaju emocije? pa kako je sad nema?

najljuce emocije su kod onih koji se izdaju da bi muvu u letu, da su lisehni njih, da su nesposobni da vole... to je sve maska kojom se krije ono sto ne zele da okolina sagleda...muskarci i zene svejedno.
Ne bi ja rek'o da si sasvim u pravu, naime ima i animalnih likova, kojima su emocije potpuno strane, koji delju i muve u letu bez ikakvih emocija, nije im to samo imidz nego opredeljenje.

Dvadest i sedam godina sam provela u nečemu
što se teško može nazvati brakom.
Sve lepe trenutke (rađanje) sam doživela sama.
Sve teške trenutke sam takođe preživela sama.

I sada sam (konačno) pronašla nekog sa kime imam potpunu podršku i razumevanje,
zaljubila sam se,
u 50+ !

Da vas čujem :

Pa to je lepo. :)
Mislim, ovo drugo.
Za prvo bih te pitala zašto se nisi skontala posle 7, a ne 27 godina.

Pa to je lepo. :)
Mislim, ovo drugo.
Za prvo bih te pitala zašto se nisi skontala posle 7, a ne 27 godina.

Skontala sam, ali prvo jedno dete,
pa onda drugo,
pa dečije bolesti, obdaništa, škole, fakulteti ........

Nemam opravdanje osim što priznajem da sam bila slaba, nisam imala snage ranije da presečem i tu svoju slabost sam trpela, podnosila ...

Temu sam i otvorila da bi možda još neka nesretna žena shvatila da postoji i neki drugi put, da se ne mora doživotno trpeti greška iz mladosti.

Skontala sam, ali prvo jedno dete,
pa onda drugo,
pa dečije bolesti, obdaništa, škole, fakulteti ........

Nemam opravdanje osim što priznajem da sam bila slaba, nisam imala snage ranije da presečem i tu svoju slabost sam trpela, podnosila ...

Temu sam i otvorila da bi možda još neka nesretna žena shvatila da postoji i neki drugi put, da se ne mora doživotno trpeti greška iz mladosti.

Dobrica. :)

na žalost, RAZVIGORE...na žalost!

niko ne želi da prepozna bilo koga...samo se gledaju u ogledlo i licemerno kukaju kako
nema ljudi oko njih...ALI i NEMA...
ljudi su počeli da beže od drugih...zadržavaju se samo radi puke potrebe za pijačarenjem..i dovoljno je
za jedan emotini(bilo koje vrste) obrok. Svako uzima i daje tačno - da nema potkusurivanja.Niti susreta više.

Hebeno dirty otudjenje i marketinški uspeh VB.

na žalost, RAZVIGORE...na žalost!

niko ne želi da prepozna bilo koga...samo se gledaju u ogledlo i licemerno kukaju kako
nema ljudi oko njih...ALI i NEMA...
ljudi su počeli da beže od drugih...zadržavaju se samo radi puke potrebe za pijačarenjem..i dovoljno je
za jedan emotini(bilo koje vrste) obrok. Svako uzima i daje tačno - da nema potkusurivanja.Niti susreta više.

Hebeno dirty otudjenje i marketinški uspeh VB.

a okolo sve same lepojke :rida: niki da ih priženi :rida:

Back