Moze li se po licu prepoznati kakva je neko osoba?

:per: :lol:

oci-su-ogledalo-duse.jpg

ima iskren i topao pogled

Хм, да, величина сиса јој идеално пристаје уз боју очију, идеално! :lol:

Види се велика искреност и отвореност према другима, из очију, наравно... :lol:

paaaa ne znam, znam samo da joj poza nije namestena vec je spontano legla znajuci koliko je erocki nadahnuta... a kada zena to zna, onda je sigurna u sebe i ne treba joj nikakva manipulacija... samo lagan pokret ruke, ceznjivo mrdanje nogom ili pokret glave na jastuku gde kosa zasusti i ti si njen...

a sta hoce od tebe osim onog prozaicnog za taj trenutak, e to samo ona zna :lol:

sta mislite? jel Vam se desilo nekad da vam se necija faca ne svidja,a kasnije se ispostavi da ta osoba,zaista ne valja? :roll:

Ovo me nekako asocira na fasade kuca. Vidis divnu fasadu, a unutra haos i obratno ,vidis ruiniranu, a unutra lepota. Desavalo mi se da mi je neko na prvi pogled antipatican ali ne zbog face. Jednostavno mi je odbojan, a da ni sama ne znam zasto ili obrnuto, simpatican bez ikakvog posebnog razloga. Desavalo mi se da mi se ovi "simpaticni" smuce, a da mi se ovi antipaticni dopadnu kao ljudi kad ih malo bolje upoznam.

paaaa ne znam, znam samo da joj poza nije namestena vec je spontano legla znajuci koliko je erocki nadahnuta... a kada zena to zna, onda je sigurna u sebe i ne treba joj nikakva manipulacija... samo lagan pokret ruke, ceznjivo mrdanje nogom ili pokret glave na jastuku gde kosa zasusti i ti si njen...

a sta hoce od tebe osim onog prozaicnog za taj trenutak, e to samo ona zna :lol:

Слажем се у потпуности... :)

Спонтаност и опуштеност даје акценат свој лепоти њеној, балансирана унутрашња и спољна лепота... :)

Hmm.. mlađi, ali nosi se kao čikica, neurotičan, seksualno neiskusan, asocijalan, inteligentan. Hoćeš li priznati da sam bar nešto pogodila? :lol:

Nisam bas ni toliko mlad sa svoje 32 godine.Neurotican - moze biti!Nisam bas svaku seksualnu pozu probao,ali nisam ni zenskaros.Seksualno sam lenj!Ne bi verovala,pre jedno 5 -6 godina,devojka ko lutka,prihvatila se da mi dodje na kafu.A ja u momentu nesto razmisljam - ma koj ce moj.I odustanem ja :confused:
A sa ove dve s kojim sam bio,bile su puno mladje od mene...Sa starijim nisam ulazio u okrsaj i ko zna sta sve jos ne znam,tako da tvoja konstatacija o neiskustvu moze biti tacna :) Da li sam inteligentniji od nekih - ne znam,al nisam vise ni toliko naivan ko pre.

sta mislite? jel Vam se desilo nekad da vam se necija faca ne svidja,a kasnije se ispostavi da ta osoba,zaista ne valja? :roll:
pa ja sam jednoj na lice vidi da je ku.rva samo jednoj haha samo jednoj haha samo jednoj da da hahah samo jednoj...
aj ne zezaj pa naravno da moze, ali kasnije kazes "e intucijo sto te nisam slusao"

recimu za jednu mi trenutnu inticija bas se ubi da je hvali a kako da je nadjem kad nemam ni za autombil...

- - - - - - - - - -

dešavalo mi se
ima li nesto da se tebi nije desavalo, s obzirom da si lepa mlada pametna salim se neznam te

Može se dosta toga prepoznati, osim ako mi ne zažmirimo na to što vidimo:per:
A vi gledate nacin na koji vas muskarac gleda, ono da li ima oci kojima moze da vas posjeduje uz vas pristanak da vas ocima posjeduje, i to je ono sto ja znam, i ko ne umije dobro da gleda u zenu ispred sebe, i gdje treba, a treba svuda, i kako treba, taj i ne moze ni pored izgleda da bude procijenjen kao pametan ili zabavan. To je jasno. A ni sama prica mu se ne racuna, iako je iskrena. Mozda i treba da bude tako, ali ne bas uvjek...

Back