Moze li neko da mi pomogne?

jelenajeca123

Početnik
Poruka
3
Dobro vece, prvi put sam na ovom forumu.. Zanima me da li neko zna nesto o padu oba stopala? Mom sinu su pala oba stopala odjednom bez bola.. Neurohirurg mu je propisao Pronison tablete od 60mg da ih pije 2x dnevno i injekcije Miligam N 10 dana.. U panici sam jer sam stvarno zabrinuta, za njegovo zdravlje a o ovim lijekovima ne znam bas nista.. Da li neko ima iskustva sa tim? Pozdrav

Dobro vece, prvi put sam na ovom forumu.. Zanima me da li neko zna nesto o padu oba stopala? Mom sinu su pala oba stopala odjednom bez bola.. Neurohirurg mu je propisao Pronison tablete od 60mg da ih pije 2x dnevno i injekcije Miligam N 10 dana.. U panici sam jer sam stvarno zabrinuta, za njegovo zdravlje a o ovim lijekovima ne znam bas nista.. Da li neko ima iskustva sa tim? Pozdrav

O padu stopala nemam pojma , a Milgam N je komplex B vitamina . Koristili smo milgama mono u tbl., moju mamu je podiglo ,
verujem da će biti od koristi i tvome sinu .

Moze da bude vise stvari, recimo neka vrsta polineuritisa, ali ti savetujem da ne citas o tome na netu jer ces samo bez razloga da se isprepadas. Ako ga je poslao kuci, onda je laka klinicka slika i ocekivano je da prodje bez problema i posledica.

Hvala vam puno na odgovorima.. Moj sin je trenutno u Bosni i nisam bila bas najbolje upucena u uvid klinicke slike... Citajuci vase poruke i listajuci po internetu insistirala sam na detaljnom pregledu... Ujutru ide na neurohirurgiju na lezanje i nadam se da cemo otkriti uzrok pada stopala... Sutra putujem njemu, javljam se sa novim informacijama, do tad pozdrav...

Back