Moze li mi neko pomoci da napravim SAJT za Kosovo ?

FLUID:
Lepo je što si sve to zamislio, ali su uleteo iz entuzijazma ne znajući šta sve to nosi sa sobom.
To što si predložio je jedna jako ozbiljna stvar. Prvo trebaš imati materijala za tako nešto, uvek sveže informacije i fotografije kao i ljude koji razumeju materiju. Ako sve to nemaš teško da ćeš nešto biti od ove ideje. Sad ćeš reći da si baš zbog toga otvorio temu da bi pronašao ljude, ali teško da ćeš uopšte naći ljude koji će sve to raditi tek onako. To već duboko zalazi u mnoge stvari i profesije.
A da ne govorim o tome koliko besplatni domeni nisu pouzdani. Prvo moraš biti pravno lice da bi registrovao domen na co.yu i opet nije besplatan, mada je jeftin, negde oko 1,5 EU. Ako hoćeš neki domen koji se plaća (net, com, itd.) to ti je negde oko 10 EU što opet predstavlja problem - ko će za to dati novac. Pa onda hosting, tamo gde ćeš postaviti sajt, i da ne nabrajam više.
Ne bih ovim da te obeshrabrim, ali sličnih ideja i entuzijasta je bilo i pre tebe. Ako uspeš svaka čast, ali...
Evo, iako sam bio strpljiv posle toliko vremena citirao bih sebe. Posebno bih istakao prvu polovinu posta.
Ne radi se to tako stihijski po sistemu rekla-kazala. Na žalost bio sam u pravu. Ima ljudi koji bi se uključili ali na ovakav način ne verujem.
Dovoljan je samo citat poslednjeg posta postavljača teme (tJ-PekYcA) "ma ne znam radite pa ja postujem i bitju administrator na sajtu". Post za NO COMMENT. A datum poslednjeg javljanja je 15.07. 2006.
Egoizme ili entuzijazme EVE me. Što bi narod rekao: "Čula žaba da se konji potkivaju pa i ona digla krak".

tJ-PekYcA:
pa valjda je Gill Bates uradio sajt.....pa sad vi se dogovarajte snjim.....samo vas molim ja cu biti administrator.....i narawno postovatju sve i svashta
.................................................................................................................................................
Nisi mi bas najjasniji, sto rece FLUID...
Drugi da rade, uplate domain name, orgainzuju sve a onda se pojavis ti i budes "administrator"? Kako to mislis da budes administrator ako ti ne daju potpunu kontrolu na sajtu i pristup svim potrebnim fajlovima?
I sta to mislis da "postujes" na sajt? Postuje se na forum. Na sajt se stavljaju izmenjene strane i ostali sadrzaji, nista se ne postuje.

Sta da se dogovaraju sa Gill Batesom? U vezi cega? Pa koliko ja vidim sajt nije ni pocet da se radi, nije ni koncepcijski zamisljen a ti vec - "valjda ga je uradio..."

Nista ne razumem sta ustvari hoces i kako to hoces, ali vidim da to hoces vec za prekjuce...
Mozda gresim, ali malo vise informacija sta i kako hoces ne bi bilo na odmet...

tJ-PekYcA:
pa valjda je Gill Bates uradio sajt.....pa sad vi se dogovarajte snjim.....samo vas molim ja cu biti administrator.....i narawno postovatju sve i svashta
.................................................................................................................................................
Suštinu ove teme nisam shvatio i ako sam je ponovo pročitao, pa ako ti nije teško, molio bih te da mi odgovoriš šta si želeo: da napraviš web site o kosovu ili web site gde ćeš ti biti administrator na temu kosovo ili web site koji će drugi napraviti o kosovu, a ti ćeš da budeš administrator ili ... ?!

...
dzaba vam novci, moji sinovci, dzaba vam bilo dobre volje,
i znanje i zvanje i zelja za radom, ideje sjajne,
administrator da budem, od svih ja mogu mnogo bolje...
...

Ne ide to bas tako... Vi nadjite domain, uradite sajt, nadjite neke dobre fotke, postavite sve to, javite gde se nalazi da bih ja raspalio da budem administrator i postujem sve i svasta.... Kako mali Perica zamislja sajt (pa makar o Kosovu)

Back