Može li blok umesto ignore?

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Može i u predloge, ali logičnije mi je prvo da pitam.
Kad ste već uveli lajkovanje, uvedite i blok. Ako može, u smislu da nije softwarski nemoguće ili previše komplikovano.

Zašto?
Pa kao prvo ignore i radi i ne radi, ali i da sam zadovoljan opcijom (a nisam, no nebitno to sad) ignore ne onemogućava ignorisanoj osobi da vidi mene.
Znači ignor je kao noj. Ako ja zabijem glavu u pesak to ne znači da mene ne vide :lol:

@tab503 Može li šta biti od tog bloka? Stvarno sam umoran. I ne želim da svako čita šta imam da kažem.
Druga su vremena... možda zvuči surovo ali da vidimo šta drugi misle, pod jedan, a ti čekaj, možda se izglasa "protiv" 😝

Može i u predloge, ali logičnije mi je prvo da pitam.
Kad ste već uveli lajkovanje, uvedite i blok. Ako može, u smislu da nije softwarski nemoguće ili previše komplikovano.

Zašto?
Pa kao prvo ignore i radi i ne radi, ali i da sam zadovoljan opcijom (a nisam, no nebitno to sad) ignore ne onemogućava ignorisanoj osobi da vidi mene.
Znači ignor je kao noj. Ako ja zabijem glavu u pesak to ne znači da mene ne vide :lol:

@tab503 Može li šta biti od tog bloka? Stvarno sam umoran. I ne želim da svako čita šta imam da kažem.
Druga su vremena... možda zvuči surovo ali da vidimo šta drugi misle, pod jedan, a ti čekaj, možda se izglasa "protiv" 😝
Слажем се,боље би било да се уведе опција блокирања.

Pa što me citiraš onda kad me nema..
Nija sa tobom sve u redu , očigledno.
Nemoj potezati temu sa kim nešto nije u redu. Mnogo si drska i precenjena, a mogu da se kladim da ti uopšte nemaš pojma zašto sam te odbacio i poblokirao svuda. To sigurno nije zbog onoga što sa mnom ili tobom nije u redu medicinski već što sa tobom nešto nije u redu kao sa prijateljem.

Nemoj potezati temu sa kim nešto nije u redu. Mnogo si drska i precenjena, a mogu da se kladim da ti uopšte nemaš pojma zašto sam te odbacio i poblokirao svuda. To sigurno nije zbog onoga što sa mnom ili tobom nije u redu medicinski već što sa tobom nešto nije u redu kao sa prijateljem.
Smešno je da ti govoriš o prijateljstvu ..

Питао сам те како можеш да линкујеш нечију(своју или неку другу)поруку?

Tim redom klikni.

Screenshot_1.jpg

Share muic instead, bastards!

На једном ино форуму, правило је да је свако модератор своје теме а супермодератор само надгледа да се то не злоупотребљава. И, могу вам рећи, одлично функционише.
Bila sam i ja na jednom takvom forumu, ali se zloupotrebljavalo, pa su onemogućili...

Sto se tice teme ...
Jeste svi vi svesni da se nalazite na drustvenoj mrezi gde obitavaju svakakvi ljudi.
Inace dodjete ovde i zamisljate kao da ste u svojoj kuci gde se moraju postovati bas vasa pravila.
Kao zelena dok sam bila nagledala sam se kako osobe koje prijavljuju za vredjanja znaju i te kako da uvrede. Mnogi su od vas takodje bili zeleni i znaju sve to.
Niko od nas nije deriste, svi mi znamo i te kako da podbodemo samo sto neki imaju previsoko misljenje o sebi u stilu ... jaaa???? ja to nikada ne radim

На једном ино форуму, правило је да је свако модератор своје теме а супермодератор само надгледа да се то не злоупотребљава. И, могу вам рећи, одлично функционише.
Како се то разликује од блога?
Имао би теме у којима нема дискусије већ само тапшања по рамену. Обришеш све неистомишљенике и мртво море.
Проблем је у претераној субјективности. Већина овде нема осећај да некад може и да не буде у пправу и да прихвати нечије мишљење или знање као ново и исправно. О култури и васпитању да се не говори (лепше је са културном, знам).

Како се то разликује од блога?
Имао би теме у којима нема дискусије већ само тапшања по рамену. Обришеш све неистомишљенике и мртво море.
Проблем је у претераној субјективности. Већина овде нема осећај да некад може и да не буде у пправу и да прихвати нечије мишљење или знање као ново и исправно. О култури и васпитању да се не говори (лепше је са културном, знам).
Већ сам написао, супер модератор то надгледа и не дозвољава злоупотребу. Време је све поставило на своје место. Интересантно, мало је злоупотреба али нису ни теме као на крстарици. Ето, јуче један два пута качи исту тему с тема дно дна. Такви се трајно банују, оно, да се не запате. Када у корену сасечеш злоупотребе онда их и немаш.

Back