Mozda sam ja...

• Začetnik teme Začetnik teme tara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam jednom opravdala druge, morala sam, bilo je pitanje zivota i smrti. Rekla sam:Izvinite ja sam histericna, ja nisam bas najbolje ovih dana.... nisam tako mislila
Da je mogla da procita misli cula bi: NE VOLIM TE, SVE STO SAM REKLA TO SAM I MISLILA."
A to se bas i ne govori majci buduceg supruga....................

meni cesto kazu da sam histericna,a ja im kazem da grese:)

:)
Super je tema!

Neizostavno preispitam svoj udeo, i u uspehu i u neuspehu, u gledam da iz toga naucim sta moze bolje odnosno sta treba izostaviti sledeci put.
To je nekako prirodno, zar ne? Ne grizem se preterano, greske shvatam kao povod za usavrsavanje. Krivicu ehehehe nije da ne osecam, ali to je toliko kontraproduktivno da gledam da je minimizujem, zatim popravim sta se popraviti da, sledeci put ne napravim istu gresku to jest budem bolja u slicnoj situaciji.

Sto se tice priznanja, nije problem, ako je atmosfera konstruktivna i user-friendly. Ponekad se ucimo i na tudjim greskama, pa sto da ne. Ali ako ce neko da me smara i kinji, dovidjenja :lol:

Uglavnom preispitujem sebe i uvek sam sama sebi kriva za sve.To je jedna od mojih mana.Ne prihvatam neciju tudju krivicu ili visu silu,jednostavno uvek trazim svoju gresku i nacin da je ispravim.Valjda je to bas zato sto je nekako lakse popraviti svoje greske nego tudje.A kada sam stvarno kriva onda prihvatam to,ali se mnogo nerviram sve cinim da to nekako ispravim ili ne ponovim.

Koliko cesto se zapitate da li ste mozda vi pogresili?Da li vam je tesko da to priznate sebi i drugima?
Pa nije mi teško. Bar mislim. Šta više, nekako je oslobađajuće, jedva čekam da (se) objasnim..... ali problem je što možda počesto ne verujem da sam ja pogrešila onda kada možda jesam..... :) možda.

Tj. moram prvo da poverujem da sam pogrešila, pa mi onda nije problem da to priznam, ustvari gade mi se ljudi kojima izvinjenje predstavlja problem (kada su svesni svoje greške). I stvarno nemam izgovor za te ljude, to je najniži šljam ovog sveta. Pfuj! :|

tara623:
Koliko cesto se zapitate da li ste mozda vi pogresili?Da li vam je tesko da to priznate sebi i drugima?

Hmm... Pa, ne znam... Ja nikada ne gresim... :confused:

Umm, nemam pojma, ti me bolje znas. :P
Pa, priznam da sam pogresila, nije mi to problem. Nije mi problem da prevalim preko usana "izvini" i to...

Kada se desi da povredim nekoga, a da je to osoba koju volim i do koje mi je mnogo stalo, i ako ne zelim da pati zato shto sam ja rekla to shto sam rekla, uvek se izvinim. Uvek.
"....svako drzi svoju stranu, i ponosa i gluposti, moglo bi bit da je lakshe umrit' nego ljudima rec' 'oprosti'..." :oops:

Back