Motorola

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Потребна ПОМОЋ:

На старом телефону ознаке V525 имам доста фотографија, телефонских бројева и пар порука.

Постоји ли могућност да све то пренесем на нови телефон, такође Моторолу, ознаке "GLEAM" EX211.

НАПОМЕНА: За стару Моторолу ознаке V525 немам DATA кабл.

.

Потребна ПОМОЋ:

На старом телефону ознаке V525 имам доста фотографија, телефонских бројева и пар порука.

Постоји ли могућност да све то пренесем на нови телефон, такође Моторолу, ознаке "GLEAM" EX211.

НАПОМЕНА: За стару Моторолу ознаке V525 немам DATA кабл.

.

mozes preko bluetootha . samo selektuj slike pa idi na send .

Ima li ovde nekog treba mi pomoc za Motorlu V3 raizer black....vezano za nestanak brojeva iz imenika

kada sam prebacivala kontakte sa sim u telefon negde su nestali ne znam kako da ih vratim a nije moj imenik :rida:

Poslednja izmena:
pitanjce:
imam motorolu XT320, kuburim sa time da sta god pokusam da instaliram, cesto nema dovoljno mesta. :confused: Ne koristim ni Facebook, ni Twiter i kao sto znate to se ne moze obrisati. imam samo 3 aplikacije koje sam sama instalirala: aplikaciju "FreeCall" i "Countdown Agenda" i htela sam Viber..ne moze..Obrisala sam neki programcic za brojanje kalorija, i uspela Viber na jedvite jade da instaliram, al kad mi stigne update za nesto, nema mesta.

da li postoji nacin da nekako napravim mesta u telefonu?

Koliko od prilike kosta memorija za ovaj moj model, da li se uopste isplati da dokupim ili ne?

I jos jedno pitanje, da li mozda to nemanje dovoljno mesta, ima veze sa time sto mi je Mail Inbox (gmail) prepun? Ja mislim da nema, al da pitam za svaki slucaj...:dontunderstand:
a opet mi je neverovatno da naprave telefon sa tolicko malo prostora, a postoji mali milion aplikacija.
Igrice ni ne pokusavam da skinem.

imas mem kartice gde hoces, od 128mb (izasle izmode odavno) do 64gb, ja ti predlazem neku od 2gb ili 4gb da ne koci tel sa vecom
4gb kosta od 800-1000din a od 2 od 600-800din, ali kako gde, mozda ima negde jeftinije negde skuplje

Zakljucacu temu jer su otvorene nove lepljive teme koje obuhvataju sve modele mobilnih telefona na kojima mozete diskutovati i dalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back