totsi
Domaćin
- Poruka
- 4.223
ništa od ljubavi sa kultnim američkim mašinama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ni najmanjeništa od ljubavi sa kultnim američkim mašinama![]()

![]()
kakvi su kao commuter ove supersport nemani?

Pri toj brzini u saobracaju, to bi bila poslednja turaTu je poenta da ideš 300kmh pa je sve kratka tura![]()

mislim da si malko kiksao glede top speedZX6R nije previse brz, cirka 200km/h mu je maksimum. Zgodan je za provlacenje kroz guzvu, ali nista bolji od moje honde.
Moja hondica ima i frank i top case, i tu mi stane brdo stvari, a to je jako bitno za commuting.
Plus, ide sasvim fino i mirno do 150km/h, brze mi i ne treba od toga.
mislim da si malko kiksao glede top speed
"The Kawasaki Ninja ZX-6R KRT (and the standard ZX-6R) typically has a top speed of around 165 mph (265 km/h). This is based on the bike's 636cc inline-four engine and its racing DNA. Some riders have reported achieving slightly higher speeds, potentially reaching 170 mph or even close to 180 mph with aftermarket modifications like a full exhaust system and tune. However, these higher speeds are often achieved under specific conditions and with modifications. The stock bike's top speed is generally considered to be around 165 mph. "

Vozio me jedan drugar davno, imao je slican Suzuki.

U pravu si, vidim odlicne komentare.proguglaj dr650, kažu da je neuništiv
Ne mogu da tvrdim da je to bas taj model ali slican jeste , to je davno bilo jos 90tih.a baš za ove dr650 vlasnici kažu da su bulletproof![]()