Motocikli

Honda Africa Twin 1000 2017 DCT. Stize za koji dan sa carine.
Africa.jpg

Na tim zujalicama se ucilo, padalo, i sticalo ozbiljno iskustvo.

Te dvotaktne zujalice su imale duplo vise konja nego cetvorotaktna CB125F, i bile jako ljute na gasu.

U mom gradu ih je dovozio neki lik iz Svajcarske, vozio par meseci i posle prodavao meni za smesne pare.
Mada ni kod mene se nisu dugo zadrzavale :D

Pre neki dan otvorim prozor i pričam sa motoristom on nešto koluta očima... U trenutku kaže ništa te ne čujem čekaj da skinem kacigu. Dal je moguće da su oni totalni gluvaći u saobraćaju dok nose kacigu? Nešto se sećam da je to bilo tako dok sam vozio motore 🤔

Znači ništa ne vredi kada im sviramo nema ko da nas čuje?

Pre neki dan otvorim prozor i pričam sa motoristom on nešto koluta očima... U trenutku kaže ništa te ne čujem čekaj da skinem kacigu. Dal je moguće da su oni totalni gluvaći u saobraćaju dok nose kacigu? Nešto se sećam da je to bilo tako dok sam vozio motore 🤔

Znači ništa ne vredi kada im sviramo nema ko da nas čuje?
Taj je ogluveo :D

Na motoru mnogo bolje cujes ako ti neko svira nego u autu.
Moguce da je lik imao air-plugs, ja ih koristim kad vozim autoputem da mi sacuvaju usi od buke.
Ali i tu imas kineske, za 5 evra, s kojima ne cujes nista, a imas i kvalitetne, pametne, koji utisaju zvuk vetra i motora a propustaju zvuk sirene.

Imam staru AT u Srbiji, 750.
Ali sam se zasitio offroad voznje odavno, a i godine stizu, tako da mi je sad NC savrsena za ono sto mi treba.

Odustao sam od transalp, overkill mi je.
Bio sam se opasno nalozio, ali nakon prespavane noci sam ipak resio da iskuliram :)

Evo jedna fotka od juce 😎

20250529_095453.jpg

Back