Dobri Bosnjanin
Poznat
- Poruka
- 7.649
Jesu, može makadam, ali nešto ozbiljno zaboravi.Nisam probao, ali svi ti ogromni motori mi se nekako čine preteškim ako bi stvarno hteo na neki teren, šta misliš?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu, može makadam, ali nešto ozbiljno zaboravi.Nisam probao, ali svi ti ogromni motori mi se nekako čine preteškim ako bi stvarno hteo na neki teren, šta misliš?![]()
Upravo tako, imao sam dva puta ozbiljnu nesreću ali samo moja krivica, jednom sam u kiši izletio iz krivine a drugi put u Novembru isto izletio iz krivine, hladne gume i asfalt.Pozdrav momci.
Ne razumem se u motore ič, uvek su mi bili zanimljivi, taj osećaj koji vidim da imaju ljudi na faci dok ih voze. Planirao sam da polažem za iste i da nabavim sebi jedan, međutim uvek ide ono "nema ko nije pao, povredio se", što je možda i tačno. Ali, uvek ima ali, nekako idem logikom da osoba koja ga vozi kao normalno prevozno sredstvo ima dosta manje šanse da dođe u problem, nego osoba koja ga koristi kao bustovanje ega. Štaviše, često viđam ljude koji uleću u makaze, seku, daju pun gas, voze između traka (što je zabranjeno zakonom, ako se ne varam, možda sam i lupio), tako da mi deluje da je za većinu moto nezgoda kriv sam vozač.
Shodno tome, molim da podelite vaša iskustva.![]()
Moto GP BrnoOtvaram temu posvecenu motorciklima, da ne spamujem ostale teme sa klipovima itd... Nadam se da ne smeta.
Fantastično urađeno, zaboravio si moju omiljenu mašinu VF1000R.Moja stara tema i licni uradak:
https://forum.krstarica.com/threads/grey-import-motorcikli-ili-oni-koji-se-retko-vidjaju.808442/
Ja znam koja je budala za ovim volanom ali ne znam koja je za onim.
To je stara uzrecica i koja je 100% tacna.
Mozes ti da budes predan i dobar vozac ali sta to vredi kad budala za volanom ne gleda.
Zato moras da predvidjas sta je moguce da ce da se desi i da pravis sve moguce scenarije. Ja zbog toga u kolima kad vozim daleko brze vidim sta moze da se desi nego drugari koji nisu vozaci motora.
Brze ides pa brze moras i da mislis.
Upravo tako, imao sam dva puta ozbiljnu nesreću ali samo moja krivica, jednom sam u kiši izletio iz krivine a drugi put u Novembru isto izletio iz krivine, hladne gume i asfalt.
I na sljunku ne bi trebalo da padneš, samo ulje je gadno.Više ljudi mi je reklo da je u 99% slučajeva vozačeva krivica, da samo ponekad bude neki šljunak, ulje, nešto što se slučajno zadesi tu, tako da sam sklon i poverovati tome.
Fotke od Harley dana u Holandiji, ne volim Harley ali mi je ovo interesantnoOtvaram temu posvecenu motorciklima, da ne spamujem ostale teme sa klipovima itd... Nadam se da ne smeta.
Uzeh danas ovu Yamahu Midnight Star 1900 2009 u savrsenom stanju.

,,,yup,,,))) jbg i on vozio Hondu,,,)))Ovo oficijalno vozilo sudije dreda![]()
Super fotkaMoja makina
![]()
Zar nisi imao Kawasaki?Moja makina
![]()