MOTOCIKLI

Nekoliko fotki ... Skuterasice , Motorbicikliskinje, Endurasice , Bajkerke , Motorsice :

bikers.jpg

220587776_92f2406a05.jpg

images
SMALL_moped_lady.jpg

denise.jpg
pinkmotorcycle.thumbnail.jpg

thumb-Vida%20Will%20Main.jpg
thumb-Boulder%20up%20cruise%20lo.jpg

thumb-Kentucky%20girl%20lo_01.jpg
thumb-thumb%20shot%20lo.jpg

thumb-Vida%20watches%20lo.jpg
thumb-Home%201%20lo.jpg

Jel vi to oko motora i motocikala ozbiljno, il' se sprdate? Nije valjda...:lol: Motor je ono ispod haube što pokreće automobil. A motocikl je ono na dva točka. Ali pošto je malo nezgodno da svaki put kažemo motocikl - malo se lomi jezik, mi smo lepo skratili na "motor"... Znači motocikl je u žargonu "motor"... A moped je igračka za po grad zapremine cilindra do 50 kubika, kao recimo Tomos Automatik. Bicikl sa motorom je prevaziđen izraz...i predstavlja ono što se nekada kotrljlo putevima, a ima jedno slabašno motorče i plus još pedala... Pa onda možeš da biraš - 'oćeš da voziš bicikl ili moped...

Jel vi to oko motora i motocikala ozbiljno, il' se sprdate? Nije valjda...:lol: Motor je ono ispod haube što pokreće automobil. A motocikl je ono na dva točka. Ali pošto je malo nezgodno da svaki put kažemo motocikl - malo se lomi jezik, mi smo lepo skratili na "motor"... Znači motocikl je u žargonu "motor"... A moped je igračka za po grad zapremine cilindra do 50 kubika, kao recimo Tomos Automatik. Bicikl sa motorom je prevaziđen izraz...i predstavlja ono što se nekada kotrljlo putevima, a ima jedno slabašno motorče i plus još pedala... Pa onda možeš da biraš - 'oćeš da voziš bicikl ili moped...

Ja samo kazem pravilno i kako pise a sada da li je prevazidjen ili nije i dalje se nazivaju bicikli sa motorima , tako pise u dozvoli za upravljanje tih "mororcikala" ili kako mi kazemo dozvala za PSP, a za motor sam vec objasnio , kaze se motocikli ali mi ih zovemo motori neko motorcikli i to je ista stvar , ne govorimo o motorima iz auta , devojka je pricala o motociklima, motorima a ne o automobilima, sve sam objasnio.

Back