Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
Uf, dobro. Danas sam nesto naucila.
takodze...:/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf, dobro. Danas sam nesto naucila.
Sta si ti naucio ivam91 o motociklima?
Jel vi to oko motora i motocikala ozbiljno, il' se sprdate? Nije valjda...Motor je ono ispod haube što pokreće automobil. A motocikl je ono na dva točka. Ali pošto je malo nezgodno da svaki put kažemo motocikl - malo se lomi jezik, mi smo lepo skratili na "motor"... Znači motocikl je u žargonu "motor"... A moped je igračka za po grad zapremine cilindra do 50 kubika, kao recimo Tomos Automatik. Bicikl sa motorom je prevaziđen izraz...i predstavlja ono što se nekada kotrljlo putevima, a ima jedno slabašno motorče i plus još pedala... Pa onda možeš da biraš - 'oćeš da voziš bicikl ili moped...
Zavisi. Fabrički negde do 1340, a oni pravljeni u radionicama unikati - samo je nebo granica.E,koliko Harley Davidson moze najvise da ima kubika?
zna li neko jer ima da se kupi dvd na trafikama ili negde,dokumentarac sa explorera kad su ona 2 lika obisli zemlju na bmw 1200gs adventure???
Treba mi to
Zavisi. Fabrički negde do 1340, a oni pravljeni u radionicama unikati - samo je nebo granica.
Voleo bi da upoznam ovu na pink "KTM"-u...![]()
Gledajuci u ove slike, vise mi se svidjaju oni sasvim mali autici sa samo dva sedista, ako to moze da se poredi uopste. Mozda moze po ceni da se poredi. Vise od bicikla, manje od automobila.