MOTOCIKLI

:lol:
lgh (1).gif
lgh (11).gif

I ja.Bas je to sr@nje.Ako vec imas dobru masinu gotivi je.Ovaj lik mislim da nece vise to pokusavati ovako...

pa onaj deo namaju para za dobar auto pa kupuju dobar motor..izvini al za 13000 jevreja kolko kosta dobar motor od 1000 kubika mozes da kupis pristojan auto :)
ali ne radi se o tome...radi se u filignu koji daje motor..
eto sta ja mislim o tome sta si ti napisala..:)

Nisu udobni, ne privlace me, mislim da je to za one koji se zadovoljavaju kompromisom, nemaju dobar auto, pa hoce da kupe dobar motor, i mislim da motociklisti lako ginu.

Ne treba tako generalizovati...
Kao što među automobilima postoje klase, tako i među motociklima postoje klase. Zna se šta je udobno, a šta nije. I svaki od njih ima svoju namenu - enduro je za van puta, kros za takmičenja, sport tourer za brza i udobna krstarenja auto putevima, custom za sporu vožnju i vetar u kosi. Sport motocikl je kod nas posebna priča - sportak je kod nas isključivo za mangupiranje...na žalost uglavnom za lečenje nižih kompleksa...(ima i izuzetaka :lol:)... Najviše se lome jer padaju u ruke bogatim klincima koji nisu svesni snage takvih motocikala... Jesu sportaci neudobni i to pre svega važi za ruke, koje zbog nagnutog položaja tela trpe velika opterećenja - težina sopstvenog tela. Uglavnom ih kupuju ne zato što ih vole, nego zato što znaju da će na njima da budu primećeni. Zato i voze bez kaciga - jer čemu besan motor, ako mora da se stavi kaciga a onda ni jedna riba ne može da vidi koja to "faca" vozi...:lol: To je balkansko poimanje stvari...***... Suvozačicama je takođe veoma neudobno, ali niko ih ne tera da sedaju na tolicno sedište...a sedaju uglavnom zato jer im dupe na takvim motociklima najviše dolazi do izražaja :lol: Znači sedni na custom i biće ti veoma udobno, mnogo udobnije nego na raceru, ali iebiga - dupe više neće da štrči...:lol:
Ne mora da znači da neko kupuje motocikl zato što nema auto... Znam mnogo njih koji imaju dobar auto i dobar motocikl... Štaviše, street racer-e uglavnom i kupuju oni koji imaju mnogo para, dobar auto...

Motocikli su mali, kao bicikli sa motorom. A motori su veliki.

Nije tako , bicikli sa motorom je nesto drugo a motori i motocili su jedno te isto , pogledaj u saobr.dozvoli sta pise pod kategorijom A motocikli , a psp kada polazes tu ti pise bicikli sa motorom, znaci motor i motorcili je isto ,sada tu imas vise modela motora koji su udobni i koji nisu udobni.

Back