Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Rotirajte ekran

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, mozda je do slike, u svakom slucaju ti bolje plati nekom dobrom majstoru da ga dobro pregleda....

kako kaeš uzeo ga...ko patike kad kupiš...sitnica...
...e da...čisto da znate...motocikl čija registracija i ostale gluposti kod nas koštaju 300 evra, u Bugarskoj za isti takav motor koštaju 50 evra...

Ja ti lepo kazem da si trebao da uzmes Free.U NS su klinci tako nabudzili te masine da idu sa 50 ccm preko 80 km/h a imaju i jako dobro ubrzanje da covek ne poveruje.
Ja sam pre 4 godine kupio dva i platio ih po 300 eura i prosle godine sam prodao jedan za 560 eura a vozio ga 3 godine.I sto je najzanimljivije ni svecicu mu nisam ocistio a kamoli zamenio. Evo i zenin 4 godine bez i jednog kvara a sad ima oko 10000 km.

I meni sve nesto izbacuje u dolarima i funtama ali koliko sam ja grubo shvatio cena bi trebala da bude negde oko 10000 eura a to zavisi i od verzije.
Postavlja se samo pitanje gde bi to odrzavao i posto?
Zato ja volim Suzanu!!!![]()
)) Iskreno, nisam nikad vozio motor u zivotu, ali ovaj mi se jako svideo, jednostavno srce mi zalupa kad ga vidim na slici i to je to