MOTOCIKLI

Nisam pozer,nego mi je ukus takav.Brate,ne mogu uzeti nesto sto mi se ne svidja.
Kad udjes u prodavnicu da kupis majicu npr.,gledas brend,boju majice,izgled,materijal,kratkih ili dugackih rukava,sa kapuljacom...Mozda glup primer ali ******.To je tako otprilike

Leta 1991.god. sam provozao tada najnoviji Susuki GSR 1100 sa pleksiglasom(prvi koji je prekrio farove).Izasao sam na auto put prema zagrebu(izvini te za ovo malo z)i poterao ga 295 km/h.To je bilo pre 16 godina.Danas je to modol GSX r 1000 K7 i moze da ide isto toliko.Laksi je 50-ak kilograma i jaci za 40-ak konja.Sta reci.Te godine sam probao i nov ZX-10.imao 222 je kg,mogao je da ide oko 270 km/h,a danas model koji ga menja je ZX 10 r NINJA moze da ide oko 290 ,ima 50-kg manje i 40-ak konja vise.Sto se tice razvoja moto industrije najvise je napredovala Italijanska,Austrijska i Nemecka. Za mene,ako nekoga u opste interesuje najlepsi je DUCATI 1098. a najbolji MV Agusta F4 1000..

Evo ga jedan sa skupa na Zlatiboru:

Prilozi

• Ducati-resize.jpg
    Ducati-resize.jpg
    54,9 KB · Pregleda: 12
Prjatelju dragi!Malo si se zajebao.Troy Beylis vec dve godine sa ducatijem drzi titulu u 1000.Suzuki je ove godine dobio trku idrzljivosti 24 casa, a prosle honda.U 600 ove godine Turcin Sufuoglu na Hondi.

CITRO:
Prjatelju dragi!Malo si se zajebao.Troy Beylis vec dve godine sa ducatijem drzi titulu u 1000.Suzuki je ove godine dobio trku idrzljivosti 24 casa, a prosle honda.U 600 ove godine Turcin Sufuoglu na Hondi.

To ne znaci da je Ducati najbolji motor jel tako?
Da das meni taj ducati a Valentino Rossiju skuter,i to sto bi on mene opet stigao ne znaci da je taj skuter bolja masina.
http://www.motorcycle-usa.com/
pogledaj superbike smackdown

Gresis sinko sto se tice 600 ccm honda je gora od sva tri konkurenta r6,zx 6r,gsxr 600 barem sto se tice modela 07,a sto se tice 1000 ccm r1 kida suzu,yamah je presla granicu od 200 konja dok ti suza ima 187 a i lepsa je r1 bar po meni.Moji favoriti Bimota db6 delirio,hornet 600(07),b-king 1300,novi TESI 3D.

Diversion:
Gresis sinko sto se tice 600 ccm honda je gora od sva tri konkurenta r6,zx 6r,gsxr 600 barem sto se tice modela 07,a sto se tice 1000 ccm r1 kida suzu,yamah je presla granicu od 200 konja dok ti suza ima 187 a i lepsa je r1 bar po meni.Moji favoriti Bimota db6 delirio,hornet 600(07),b-king 1300,novi TESI 3D.

Ovde ne govorimo o lepsem modelu.Da si pratio raspravu pre ja sam jasno naglasio da yamaha pravi najlepse modele i to stoji.A HONDA NAJGORA? HA HA HA HA HA :lol:

Da li je neko sinoc cuo ona dva motora, na relaciji raskrsnica JGagarina sa Ivana Ribara pa do Bezanije? Momci su drzali budnim ceo komsiluk, masine su urlale, oni se ludo zabavljali, a ja sam uzivala gledajuci kako voze na jednom tocku. Ludo i rizicno, ali ih razumem... Obozavam motore, nema veze sto posle do 2 nisam zaspala, oprastam im.

Zanima me da li neko zna nekog dobrog majstora (na teritoriji Beograda) koji centrira tockove(ispravlja) zicanu felnu.U pitanju je kroserica...
I jos nesto:
da li neko zna nekoga ko se bavi prodajom i preprodajom felni ( zamena 21' za 17-18' ) ???

Kome više ne treba motor Yamaha R1 ili Suzuki GSX-R, a želi da nekome pokloni...može meni!!! :) :) :)
Kad budem završio fax i počeo da radim ima da skupljam novce i da kupim neku motorčinu...

Back